Ultima actualizare: azi, 21:15

Locale

FOTO. Curățenie la Satu Mare. Echipa Primăriei s-a alăturat campaniei Let’s do it, România

Let’s Do It, Romania a dat sâmbătă startul Zilei de Curăţenie Naţională, sute de localităţi din întreaga ţară organizând acţiuni de colectare a deşeurilor de toate tipurile. Această campanie nu a trecut neobservată nici la Satu Mare.

Echipa Primăriei municipiului Satu Mare s-a alăturat campaniei Let’s do it România! În cursul zilei de astăzi, sâmbătă, 17 septembrie, echipa municipalității s-a unit și a strâns saci de deșeuri de pe dig și de pe malurile Someșului.

Din 2009 şi până în prezent peste două milioane de voluntari au participat la campania Let’s Do It, Romania.

 

 

13 comentarii

  1. Jenny Răspunde

    Lipsește domnul Gabor…..

    • bigbrother Răspunde

      Ca să nu mai spun că doi din poza aia cu 8 persoane nu au nici o treabă cu primăria, dar defel. Iar restul de la primărie au obosit de la cursa de ieri cu bicicleta sau au făcut rost de scutire medicală? Slabă “recoltă”.

    • Calin Răspunde

      Las ca nici Cozma n-o fo de fata

  2. Dez Răspunde

    buna!..atatia angajati au primaria? ..de cand?..nici nu am stiut..(bine, unu la garda la telefoane,iar primarul cu treburile lui)

  3. Tibi Răspunde

    In sfârșit ceva de competenta lor!

  4. Soso Răspunde

    Mai multe-s pozele ca sacii!Daca faci ceva de bun simt ,de ce trebuie sa te pozezi..sa stie toata lumea?

    • comentator Răspunde

      Vrei multe. Ca să nu obosească s-au plimbat doar printre poduri. Dar nu au coborât până la malul Someșului. Că atunci trebuiau tractoare, multe.

  5. H&R Răspunde

    Dar de ce nu au facut in timpul secetei asta vara, cand nivelul apei Somesului era sub zero parca. Puteau aduna pentru zeci de camioane.

    • comentator Răspunde

      Because 16 septembrie = ziua curățeniei + acțiunea “Let’s do it”! De aia. Oamenii din regnul bugetar nu prea excelează în gândire ori inițiativă proprie că nu dă bine.

      • H&R Răspunde

        Inseamna ca dupa legile sau ordinile din Bruxelles numai pe 16 septembrie vom face baie?
        Si atunci vom face dus cu hainele pe noi, ca macar spalam in acelasi apa, si mai luam si ceva farfurii si cratite cu noi, ca sa facem economie. Si daca se poate toata familia sa se spele sub acelasi dus in acelasi timp.
        Vremuri grele vin fratilor.
        Eu v-am atentionat.

        • un cunoscător Răspunde

          Nu le da idei că vine careva și ne pune să ne reciclăm intern propria noastră apă uzată! Culmea e că în cazul nostru avem foarte multă apă disponibilă și vandabilă față de alte zone unde sistemul de alimentare cu apă a fost clar afectat în această vară din cauza secetei (captări de suprafață – lacuri ori captări de izvoare ori cursuri de apă). În cazul nostru al orașului e o tâmpenie.

  6. Local Răspunde

    Echipa primariei nu stie sa participe la astfel de actiuni decat daca isi duc fotografi si sclavi de la porcar sm sa le faca reclama? Fac bube la maini fara mediatizare? Modestia e boala grea.

    • bigbrother Răspunde

      Cum am mai spus adineaori nici măcar nu e echipa primăriei! Așa că este sub orice critică această prezență! Mă gândesc dacă se anunța că la sfârșitul acțiunii se dau tichete de concediu cadou în Maldive era luptă corp la corp. Specialii nu încetează să ne “uimească”!😱😱😱😭😭😭🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.