Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Fiica unui preot s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj. Mesajul de adio

Fiica unui preot s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc de pe strada Observator, din Cluj Napoca. Din primele informații, tânăra se numește Maria T., avea 18 ani și este fiica unui preot ortodox din Moisei, județul Maramureș.

Ipoteza Poliției Cluj duce spre o sinucidere, provocată de o decepție în dragoste.

Din păcate pentru acest copil frumos care a ales să își pună capăt zilelor, nimeni nu a fost destul de aproape de ea pentru a o ajuta să treacă peste această decepție, notează Foaia Transilvană.

Biletul de adio

Maria a lăsat și un bilet de adio, în care le spune tuturor că a avut o viață mizerabilă. A postat mesajul în limba engleză, pe Instagram, pe instastory. Mesajul a fost postat cu 15 minute înainte de a recurge la fatalul gest.

„Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea, Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată. Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine”, a scris Maria, potrivit vasiledale.ro.

“Când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine. La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris pe Instagram tânăra, înainte să recurgă la gestul extrem.

6 comentarii

  1. Greco Catolic Răspunde

    S a săturat de tâmpeniile obscule tatălui său…..și de minciunile ortodoxiei.
    O religie bazată pe minciuni.

    • Vivianne Răspunde

      Bineinteles ca faci afirmatii gratuite din frustrarile tale legate de religie. Ca urmare, esti un mincinos tu (pentru ca nu ai dovezi), nu religia, din care nu ai inteles nimic pentru că, daca ai fi inteles-o, ai fi stiut de ce li se intampla atatea preotilor si familiilor acestora.

      • Kuka Răspunde

        popândăii de preoți ortho-docși sunt frustrați, de-aia li se întâmplă atâtea rele!
        Sunt cei mai mari adulteri dintre toți slujitorii domnului!
        Asta doar din simplul fapt că preoții catolici nu au neveste 😉

        Sincer, tu când stai în genunchi sub patrafir, îți vine să-i faci un BJ preotului?

      • @Vivi Răspunde

        Ortodoxia distruge România!

  2. Lili Răspunde

    Cam repede a fost deceptionata de viata.
    Tinerii de azi, cum dau de o greutate/problema, este sfarsitul lumii.
    Treziti-va dragilor ca de aceea este frumoasa viata si merita traita!
    Dumnezeu sa o odihneasca!

  3. Vasile Răspunde

    Dati-as muie Vasile cu watermark-ul tau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.