Ultima actualizare: azi, 13:19

Locale

Radu Panait: CityPortal, eșec digital al Primăriei Satu Mare. Acuzaţii de plagiat

Deputatul USR Radu Panait susţine că noua palicaţie a Primăriei Satu Mare, CityPortal este un eşec digital, ca şi aplicaţia Satu Mare City App.

Redăm poziţia deputatului Radu Panait:

CityPortal, la fel ca Satu Mare city App, al doilea eșec digital al Primăriei Satu Mare.
După cum știți, nu sunt genul de om care să nu recunoască meritul oamenilor atunci când fac ceva bine, dar nici nu pot trece pasiv atunci când mândria personală a domnului Primar trece peste interesul sătmărenilor.
Inițiativa noastră, Strada Mea, a adus în atenția domnului primar sute de probleme care aveau nevoie de atenția celor plătiți să le rezolve. Satu Mare – Strada Mea, www.satu-mare.org, este o aplicație bună, funcțională, ușor de folosit, făcută de voluntari și de membri USR Satu Mare din dorința de a ajuta comunitatea sătmăreană, iar domnul primar trebuia doar să accepte petițiile înaintate de noi și să le rezolve. Nu avea nici un motiv să cheltuie banii noștri pe un sistem identic dar inferior din punct de vedere al ușurinței cu care se folosește.
Domnule primar, dacă ați fi vrut să demonstrați că Satu Mare – Strada mea nu este suficient de bun pentru sătmăreni, trebuia să faceți o nouă aplicație din banii dumneavoastră și nu din bugetul local al primăriei, să nu replicați în mod stângaci un serviciu perfect funcțional.
Ați plagiat toate propunerile mele și ale consilierilor USR și nu am o problemă cu asta, atâta timp cât ele nu au implicat deja un cost. Însă să facem de 2 ori același lucru, asta se numește risipă.
Și ca să mai dau câteva exemple de risipă din banul public, am să nominalizez și câteva dintre proiectele cu care vă mândriți:
1. Lacul Cubic, pardon Parcul Cubic;
2. Ați umplut cu un pavaj ieftin întreg centrul orașului;
3. Zona de promenadă de pe malul Someșului, pe asta nu ați făcut-o încă dar probabil că urmează să îi dublați bugetul stabilit deja demult;
4. Podul peste Someș, care probabil va mai dura vreo 10 ani și o suplimentare de 300% a bugetului, până să putem și noi circula pe acel pod;
….. și lista poate continua.
Și acum, ați plagiat www.satu-mare.org Strada Mea, pentru a minimiza faptul că noi, cei din USR, avem soluții clare la problemele oamenilor, că NOI, cei din USR, suntem cei care reformăm cu forță clasa politică veche din care da, dumneavoastră faceți parte!
Dragi sătmăreni, vă rog să sessizați în continuare problemele din oraș și din județ pe www.satu-mare.org și eu voi notifica autoritățile competente să le rezolve!

10 comentarii

  1. Vasi Răspunde

    Citez “Podul peste Someș, care probabil va mai dura vreo 10 ani și o suplimentare de 300% a bugetului” despre care pod vorbeste dansu’?
    Cu suplimentarea de 300% , se teme oare, ca nu-i va ajunge leafa de parlamentar lunar ?

    • Adi Răspunde

      Panaite o m…….ta scurtă pentru mata merge de minune , Clotilde , Nicușor, Voiculescu , Barna sunt toți colegi cu tine .
      Doar gargară .Pa paralele l

  2. Smile Răspunde

    Panait lasă vrăjeala, nimeni numai foloseşte aplicaţia voastră, era un eşec de la început, nimeni nu vă mai bagă în seamă, cam acesta ar fi adevărul.

  3. c-block Răspunde

    Ce a fumat Panait ăsta? E tare marfa! Auzi tu! Au soluții! Gluma zilei! Numai uitați-vă unde au primari USR ce se întâmplă! Și peste tot asta în țară! Mare dezamăgire sunteți cu toții, niște papagali și niște Gică Contra. Aveți capul plin de bășini elitiste.

  4. Bogdan Dumitraș Răspunde

    http://www.begorgeous.com/, siteul domnului Panait nu este un plagiat ordinar?

  5. c-block Răspunde

    Mă gândesc. Mă gândesc așa cu voce tare că oare Panait ăsta și-a dat în judecată pe mama și pe tata? Că doară ar fi plagiatură pe seama lor și că așa ceva e nepermis. Că ei au fost prima dată este o informație neglijabilă și neimportantă! Că specie ca el nu există dom’le! E unicat! 😱😱😱😲😲😲😤😭
    Condoleanțe familiei.🙏🙏🙏😩
    PS. Mulțumesc că iar și iar demonstrează USR că de fapt singura abordare de-al lor este că ce a fost până acum nu e bine. Dar nu pun nimic în loc! Soluții nema! Cine îi va mai vota se poate considera din oficiu idiot de serviciu.😭😱🐏🐏🐏

  6. the boy who survived Răspunde

    De ce as trimite problema mea unui tert, cand am ocazia sa o trimit direct la sursa?

  7. Nae Răspunde

    noua palicatie ?

    • c-block Răspunde

      Ai așteptări prea mari. De multă vreme nu se mai verifică, nu mai e acel “bun de tipar”, nu mai sunt corectori, fiecare după capul lui. Și dacă capul este cum este asta iese! Actualii ziariști marea majoritate nici nu apucau să fie admiși la “Ștefan Gheorghiu”. Nu că aș plânge după vremurile apuse dar aceste greșeli sistematice denotă exact respectul “ziariștilor” față de jobul lor. Probabil asta este cauza că 100% din articole nu sunt semnate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.