Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Gest superb al unor copii. Au vândut limonadă și au cumpărat hrană pentru câinii de la Freelife

Gest superb al unor copii de la Asociația Stea din Satu Mare. Au vândut limonadă, iar din banii strânși au cumpărat hrană pentru câinii de la adăpostul Freelife.

,,Când simți că omenia și bunătatea nu mai există, e pe cale de dispariție, schimbarea vine din partea unor copii de la Asociația Stea, care au făcut și vândut limonadă și brățări. Din banii obținuți au cumpărat mâncare pentru cățeii din adăpostul Freelife. Am rămas fără cuvinte. Tot respectul, copii frumoși. Mulțumim”, este mesajul postat de reprezentanții asociației Freelife Satu Mare.

11 comentarii

  1. H&R Răspunde

    ANAF, Protectia Copilului etc.? Sună a spălare de bani. Mafie curată.
    Sigur am fost ironic.
    Aista e un pambpflett, a se capișci ca atare.

    • alecu Răspunde

      Tati, nu e buna nici de gluma ce ai scris! Nici de pamflet! Nota 1!

      • un cunoscător Răspunde

        Parcă aud din spate ceva zgomot de fond, mormăieli. Ceva de genul :”Luăm bobițe la javre dar nouă tanti nimic nu ne dai? Că uite că am făcut și poza aista ca să-ți facem pe plac!”. Nu ești departe @H&R. Bani tocați aiurea asta cam la toate aceste onegheuri. Pe meniul zilei sau alte lucruri lacrimogene. Apoi numai să lucreze nu învață acești “brazilieni”. Nu mă provocați și nu mă contraziceți că încep să scriu cu subiect și predicat. De aia nu scriu din start că știu că de fapt pe nimeni nu interesează. Pe nimeni dintre cei pe care ar trebui să-i intereseze.

      • H&R Răspunde

        @alecu du-te la culcuș ca mâine e scoală. Te așteaptă învățătoarea. Ocupa-te de abecedar. La altceva nu te pricepi oricum.

  2. xpert86 Răspunde

    Ba, dar Consiliul Local Satu Mare de ce nu face ceva sa aprobe o finantare cu titlu de donatie catre aceasta firma??? Lasa sa crape de foame saracii cainii cu toate ca CL si Primăria Satu Mare ar putea dona niste bani sau hrana pentru aceste animale lovite de soarta!!!

  3. un cunoscător Răspunde

    @alecu, eu îți recomand prietenește să nu te bagi acolo unde nu îți fierbe oala. Îți spune asta chiar un cunoscător al fenomenului. Crede-mă ți-e mai bine așa. Nu-i apăra că încasezi de unde nici nu te aștepți. Asta a fost un sfat prietenesc din partea unui cunoscător.
    Te-ai gândit vreodată de ce nu are efect nici un program pentru ei? Că poate dacă te gândești puțin îți dai seama singur. Aici în cazul de față este vorba de absolut altceva. Sunt sigur.

    • alecu Răspunde

      Zi, zau!

      • un cunoscător Răspunde

        Eu nu am ce să fac cu tine dacă tu te complci în situația dată și ești mulțumit de ce vezi pe stradă. Probabil îți pică și ție de acolo câte ceva. Sau la tine cum sună că faci campanie de educare inclusiv sexuală la femele ca să nu facă puradei peste plan apoi tot borțoase sunt? Ce am făcut dacă un asistat social, pentru că veci nu lucrează, fabrică alți asistați sociali, așa fără număr? Zi, zău?

  4. un cunoscător Răspunde

    @alecu, gaură în pământ ce ești! Ia vino acuma dar acuma să vezi ce de recepție cu sute de oameni se dă să vezi pe ce se aruncă banii publici! Că pe asta sunt bani! Și tocmai la ei! Asta să te convingi singur cu ochii tăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.