Ultima actualizare: azi, 09:04

Locale

Începe vaccinarea antigripală la Satu Mare. Au ajuns peste 11.000 de doze

Începe vaccinarea antigripală la Satu Mare. Peste 11.000 de doze de vaccin antigripal au ajuns în judeţul Satu Mare, urmând să fie distribuite medicilor de familie, a declarat astăzi, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare, Macrina Mihai.

“La sfârșitul săptămânii trecute am primit 11.309 doze de vaccin antigripal. Asta înseamnă 58% din necesarul pe care noi l-am trimis Ministerului Sănătații, pe care am început să îl distribuim medicilor de familie în funcție de cererile pe care dânșii le-au depus la noi”, a spus Macrina Mihai, directorul DSP Satu Mare.

În cursul zilei de mâine se așteaptă  a doua tranșă de vaccinuri antigripale, respectiv 5.000 de doze. Acestea urmează sa fie distribuite medicilor de familie, unităților spitalicești și centrelor de specializare pentru vârstnici.

 

3 comentarii

  1. Golf Răspunde

    No thanks 😂 😂 😂

  2. ... Răspunde

    Săriți repede! Că e la promoție! Primul venit, primul servit! Acuma să vă mulțumiți cu asta dacă nu mai avem vax anticovid pe stoc! Că până acum “doar” 6 milioane de doze am distrus din lipsă de clienți! Asta numai în ultimele două săptămâni! Că doar are statul bani! Pe asta și pe majorarea salariilor din administrație! Stați liniștiți vine rândul și la restul! La cei care contează. Că pensionarii nu ne interesează! Mai bine dăm dublu la cei care nu lucrează dar ne votează!

  3. H&R Răspunde

    Ceva bani nu se ofera? Sau fila de cec. Eventual lozul vaccinarii antigripale sau ma rog vagin sau vaxxin sau ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.