Ultima actualizare: azi, 09:44

Locale

FOTO. Minune în Balta Blondă. A dispărut un parapet, însă de la cruce, nu de la stație

Minune în Balta Blondă. Unul dintre parapeții care blochează accesul oamenilor a dispărut peste noapte. Însă nu de la stația de autobuz, așa cum se așteptau cei din zonă, ci de la…cruce.

Luni începe noul an școlar, iar traficul în zona Balta Blondă va crește considerabil. Oamenii se așteptau să aibă acces la stația de autobuz, însă trebuie să se mulțumească cu mai puțin, întrucât a dispărut parapetul greșit.

Cei din zonă se văd acum nevoiți să aștepte mijloacele de transport lângă cruce, asta în condițiile în care stația de autobuz se află câțiva metri distanță. Doar că, deocamdată, stația a rămas blocată. ,,Luni începe școala, unde să aștepte copiii autobuzele?”, spune, supărat, un locuitor din zona Balta Blondă.

Acesta ne-a trimis și câteva imagini cu stația improvizată:

 

14 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Indicatorul de Stație bus? Sau de unde să se știe că e stație bus acolo?

  2. urbanism Răspunde

    Deci și asta s-a omis la minunatul proiect? Sunteți niște inconștienți! Acum ca acum dar ce va fi la iarnă? Și dacă va fi ceva accident de circulație? Asta la voi se cheamă stație de autobuz? Mai ales având în vedere că este trafic greu acolo? Ca de obicei în țara asta minunată și asta se află în ultima secundă?

    • Aalex Răspunde

      Nu este trafic greu, cu mult mai putin ca si inainte,stati linistit, acolo nu ptr statie autobus a deschis cineva, ca sa ajunga la cruce, sa pune flori, etc….chiar ca lipseste st.de autobus, dar a vopsit linia continue, nu are cum sa opreasca, aici incepe problema.Avem noroc ca au inceput sa faca trotuar ptr pieton, biciclisti…

  3. Gheza Răspunde

    Dar pe analfabetul ala funcțional de besenyi sau cum dracu l cheamă !!!cand îl educați !!???
    Uitati va după el nesimțitul !!nu respecta nimic. …reguli de circulație ….bun simt …oameni!!!nimic

    • c-block Răspunde

      E boală genetică la PNL. Adu-ți aminte cum parca exvicele Albu așa în scârbă. Scârbă și față de noi dar și față de codul rutier.

  4. Vulpea bi-polara Răspunde

    O disparut ala bun. Copchii or putea face direct acolo ora de religie (asteptarea busului se va echivala cu o ora de curs), si asa nu il mai deranjeaza si pe poch. Adevarata minune as zice eu,

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Da măi vulpe da’ ce facem cu protestanții? Ăia nu au cruce.🤔😱😲🤪

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Sunt convins ca pt suma potrivita pochinea ii lasa si pe ei acolo.

        • 🤔🤔🤔 Răspunde

          Dar poate nu vor. Că pare-mi-se reforma de aia s-a făcut acum vreo 500 și ceva de ani că se săturaseră pe “binefacerile” pochimii. Că nu mai puteau să-i sature adică. De ce s-ar întoarce la ei tocmai acum? În rest cu ce ai scris la urmă sunt de acord. Singura pochime care își calcă în picioare afacerea sunt ei. Numai banul să iasă. Și restul merg după ban dar ce fac ei este peste orice. Te rog nu-mi băga aici citate drept răspuns la ce am scris cu din ăia cu întoarcerea fiului rătăcitor sau altele că nu-s amator deloc. Se mulțumește. Viele danke. 🙏🙏🙏

          • Vulpea bi-polara

            Inseamna ca pochii lor nu au har. Cu ei era problema,de i-or reformat. Ca astia ortodocsi nu doar ca se satura,dar se si ingrasa de-a binelea.

  5. Vulpea bi-polara Răspunde

    Plus ca tine si de umbra vara,

  6. 💩💩💩💩💩 Răspunde

    Aviz de la CNAIR este? Sau iar s-au trezit drept credulii să facă după bunul plac?
    Să mute crucea aia blestemată în curte la poponaut, sau unde naiba or vrea ei, este mai importantă siguranța rutieră decât crucea mamii lor!

    • altu fără bmw Răspunde

      Asta mai ales că mulți dreptcredincioși dobitoci au obiceiul de a face cruce în timp ce conduc și trec pe lângă! Curat pericol!

  7. cizmaru Răspunde

    acest proictant trebuia sa fie arestat la oro asta inpreuna cu cei ce au avizat acest proiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.