Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Zeci de ucraineni au ajuns azi noapte la Satu Mare. Ajutaţi de o asociaţie din Baia Mare

Zeci de ucraineni au ajuns azi noapte la Satu Mare, ei fiind ajutaţi cu hrană şi de către o asociaţie din Baia Mare. Repezentanţii asociaţiei ASSOC din Baia Mare s-au mobilizat şi au pregătit peste 100 de sandvişuri şi plăcinte pe care le-au adus imigranţilor.
“Peste 100 de sandvișuri și 80 de plăcinte au fost pregătite în timp record în Baia Mare și Satu Mare pentru a fi distribuite unui grup de refugiați ajunși în România din Ucraina.
💛 Mobilizarea a început după ce oficialii Centrului Regional Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil de la Șomcuta Mare au aflat de intrarea în țară dinspre Ucraina a unui grup Important de persoane. Oamenii erau la Satu Mare de la miezul nopții și aveau nevoie de ajutor, mai ales mâncare și apă, iar acolo nu era cine să-l ofere.
Apelul a ajuns și la ASSOC, iar într-un timp relativ scurt în Restaurantul Social a început forfota, iar sandvișurile să fie împachetate pentru transportul spre Satu Mare.
În același timp, o colaboratoare a asociației, Anamaria Belbe de la @Fresco Bistro Satu Mare, a început să pregătească gogoșile și plăcintele.
Satisfacția e că grupul, care numără și copii, a putut să servească masa până să se finalizeze formalitățile de azil”, a transmis asociaţia ASSOC.

5 comentarii

  1. Norik Răspunde

    NORMAL KA VIN… NU SE MAI SATURA NEBUNUL DE ZELENSKI DE RĂZBOI!!!

  2. MaciLaci Răspunde

    Igazad van. Putin egy jóravaló, békeszerető öreg faszi.

  3. GB Răspunde

    Citat preluat din știre presasm la subiect:”Reprezentanții Crucii Roșii Satu Mare fac precizări în acest caz, opinând că situația este puțin diferită: ”Nu erau ucrainieni, doar 6, restul erau sirieni și majoritatea din Bangladesh. Nu erau în mijlocul orașului lăsați, ci erau prinși de Poliția de Frontieră. Bolurile de supă din poze sunt de la Crucea Roșie. Noi mergem tot timpul când sunt prinși migranți, dar nu ne facem reclamă”.” Apropo, și pozele sunt edificatoare! Concluzia o trage fiecare (1-jurnalism prost-categoria” nu cere că nu-i de unde”, 2-prost intenționat – categoria “breaking news>făcut cu blenderul să creeze emoție” sau 3-categoria”flux online – făcut pe telefon la un pahar de vorbă în timpul unui eveniment privat”)
    Uauu… ! cred că am făcut și eu jurnalism. A se trata postarea ca un pamflet.

  4. Conclusion Răspunde

    Oricum spre norocul nostru aia care intra pe aici doar tranziteaza, ca nu le place in Romania vor in Ungaria si mai incolo :-)).

  5. Zoly 3 lábbal Răspunde

    Sa se duca la ungaria nu aici sa aduca conflict si la noi in tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.