Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. O nouă victimă a sensului fără sens din Satu Mare

O nouă victimă a sensului fără sens din Satu Mare. Azi în jurul orei 12, a avut loc un nou accident în sensul fără sens din faţa Administraţiei Finanţelor din Satu Mare. Un șofer care nu este din Satu Mare a pătruns în intersecţia rotundă ce seamănă cu un sens giratoriu, nu a oprit la indicatorul cedează trecerea şi a intrat într-o maşină condusă de un sătmărean. În urma impactului, partea din fată a maşinii a fost distrusă.

Şoferul a fost indus în eraore de faptul că intersecţia este rotundă, seamănă cu un sens giratoriu şi a crezut că se aplică regulile de circulaţie din sensul giratoriu.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu răniţi.

 

4 comentarii

  1. ArticolFaraSens Răspunde

    Cum adica sens fara sens? Conform codului rutirer, sensuriile giratorii sunt semnalizate corespunzator, niciunde nu exista acea tabla semnalizatoare in acest “sens”. “Şoferul a fost indus în eraore de faptul că intersecţia este rotundă, seamănă cu un sens giratoriu şi a crezut că se aplică regulile de circulaţie din sensul giratoriu.” – aceasta este o interpretare stupida. Din moment ce nu exista semnalizarea unui sens giratoriu + dansul nu a respectat tabla de cedeaza trecerea, sa mai treaca pe la scoala de soferi.

  2. @Gabor Răspunde

    Adica conducem cum credem noi? Indicatoarele rutiere nu mai au rost? In strainatate cum conduce? Astia fac ravagii in Ungaria pe M3 printre altele.

  3. Mihaita Piticu' Răspunde

    Altu fara Mercedes :))))

  4. jean Răspunde

    Alt BERBEC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.