Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO. Trotuar pe Centura Sătmarului pentru locuitorii din Balta Blondă și Sătmărel

A început construcția unui trotuar pe Centura municipiului Satu Mare. Locuitorii din zona Balta Blondă și Sătmărel vor avea, astfel, acces pietonal către bulevardul Cloșca. 

Oamenii nu vor avea, în continuare, acces cu autoturismele către bulevardul Cloșca, însă CNAIR a acceptat construirea unui trotuar în zona respectivă. Zilele acestea se lucrează la el, iar locuitorii sunt, așadar, parțial mulțumiți de soluția găsită. Oamenii și-ar dori, totuși, acces și cu autoturismele, dat fiind faptul că mulți dintre ei sunt nevoiți să facă, zilnic, un drum în plus din această cauză.

10 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Frumos si estetic! Facut de noi pentru noi.

  2. altu fără bmw Răspunde

    @Alex, e bătaie de joc. Asta sau oricum ceva acces pentru locuitorii din zonă trebuia să fie prevăzut din start prin proiect nu că pui betonul și mergeți cei din Sătmărel în pluă!!! Ce fel de proiect al lui pește prăjit s-a avizat?? Nu că mă afectează că nu stau acolo dar totuși nimeni din cei care au proiectat sau avizat nu a observat???? Oricum arată jalnic și nu știu cum corespunde asta pentru siguranța pietonală. Am îndoieli serioase.

  3. Kuka Răspunde

    Nu-i bun! Cu ștraful și cu șareta nu se poate trece, pe unde o să treacă supozitorul?

    • c-block Răspunde

      Mă gândesc că vine poliția rutieră doar așa se pare că sunt prieteni și blochează varianta de ocolire până trece direct pe asfalt!?

  4. vecinu Răspunde

    Trotuar la standarde Europene ! Ar trebuii amendata si desfacut contractul cu o astfel de firma.

    Au aruncat niste asfalt pe pamant si gata. ( nu de parca centura ar avea fundatie sau piertre sub asfalt) dar nu e ok, ca la urma tot noi platim mizeria asta.

    • Pista Răspunde

      Vezi că ești prost?!
      Mai întâi au pus pietriș, l-au compactat două zile și acum au venit cu asfalt!
      Mult mai bine decât orice ți-au vândut crăciunelu sau supozitorul!

      • urbanism Răspunde

        @Pista, poate posibil e mai bine ca înainte dar tot nu așa se face. Aia cu pietrișul compactat două zile tot nu se cheamă fundație cum trebuie! Așa că exact atâta va ține. Și dacă trotuarul nu are bordură spre exterior în timp se va face bucăți și se va duce naibii tot. Bani aruncați numai să închidă gura oamenilor. Și nu sunt sigur că e în ordine practic să mazilești prin asemenea intervenții o lucrare de infrastructură de o asemenea anvergură. Asta nu face parte din proiect și modificarea oricărui proiect se face în anumite condiții. Sunt curios dacă observă asta cine trebuie.

  5. Pista Răspunde

    Vecinu! ala-i asfalt pus pa tyna! Mai bine turneu ceva kk, ca poate era mai fain. Lucrare la mișto, tip Gabor.

  6. Sat Răspunde

    Care din ei ? Ăla căruia i se spune supozitor sau celălalt care chiar seamănă cu unul !?

  7. Aalex Răspunde

    CNAIRul a facut minunea asta de trotuar, a tinut aproape o luna(si), inca din strada blocata nu este rezultat, dar speranta este, ploua😁😁😁, luminile nu sunt peste tot pornit,acolo la cale ferata, bariera 50%,asta E!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.