Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Un călător a rămas cu piciorul prins între ușile unui autobuz Transurban

Un călător a rămas cu piciorul prin între uşile unui autobuz Transurban. Totul s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 8,00, în cartierul Soarelui, potrivit Jurnalul de Satu Mare.

La faţa locului a ajuns un echipaj de ambulanţă şi poliţia, care a demarat o anchetă. Se pare că bărbatul ar fi vrut să coboare în ultimul moment din autobuz, iar şoferul ar fi dat comanda uşilor de închidere.

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orelor 08.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment pe raza municipiului Satu Mare, în care o persoană ar fi fost vătămată.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 74 de ani, din Satu Mare, pasager al unui autobuz oprit într-o stație situată pe Bulevardul Octavian Goga, și-ar fi prins unul dintre membrele inferioare în ușa autovehiculului, în momentul în care ar fi dorit să coboare.

Bărbatul de 74 de ani nu a suferit leziuni și a refuzat, totodată, transportarea la Spitalul Județean Satu Mare, pentru efectuarea investigațiilor medicale de specialitate. În cauză, nu s-a impus luarea unor măsuri legale de către polițiști”, transmite IPJ Satu Mare.

 

Un comentariu

  1. mara Răspunde

    Unii se ridica in ultimul moment sa coboare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.