Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

Personalități care influențează și formatori de opinie la TEDx Satu Mare

Conferința TEDx Satu Mare „Community Changers” are loc pe 16 octombrie, între orele 14.00 – 19.30, în sala de spectacol a Teatrului de Nord Satu Mare și aduce pe scenă adevărați schimbători ai societății!

Orașul Satu Mare va găzdui un eveniment de mare anvergură, și anume conferința TEDx – Community Changers. Cea de-a treia ediție organizată la Satu Mare, TEDx 2022 va aduce în fața publicului un număr de 9 speakeri de excepție, adevărate exemple de oameni, toți personalități care la rândul lor au adus și în continuare oferă modele de schimbare pentru societate și comunitatea din care provin și în care trăiesc.

Vă întrebați în ce măsură poate inspira activitatea unei persoane publicul? Cum poate deveni un proiect apreciat de societate? și Cine poate să devină vocea societății?

La aceste întrebări și altele asemănătoare vom primi răspuns de la invitații noștri de anul acesta de la TEDx Satu Mare 2022 – conferința Community Changers.

Aducem pe scenă speakeri care inspiră, care constituie un exemplu bun, și care sunt participanți activi în viața socială locală și nu numai. Invitații noștri sunt personalități publice, care au o perspectivă diferită asupra lumii, iar ideile pe care le generează, le și pun în practică după propriile viziuni și valori.

Schimbare. Comunitate. Inspirație. Motivație. Curaj.

Sunt cuvinte cheie, puternice și cu impact, care practic sintetizează esența întâlnirii noastre din data de 16 octombrie 2022.

Veniți la eveniment să ne inspirăm împreună de la acei oameni, care pot oferi un exemplu bun pentru noi toți. Putem învăța din exemple bune și putem cunoaște perspective și povești personale de la vorbitorii noștri, dar vom învăța și cum putem pune în practică proiecte care pot avea un real impact pozitiv asupra comunității în care trăim.

Bilete se pot achiziționa din rețeaua bilete.ro la următorul link: https://bit.ly/tedxsatumare2022

Biletele Early Bird costă 50 de lei și se pot achiziționa până în 30 septembrie, iar începând cu data de 1 octombrie, prețul unui bilet este de 95 de lei.

Cei 9 speakeri vor fi anunțați gradual, pe măsură ce programul nostru va fi concretizat. Așadar, să vedem în prima etapă cine sunt primii trei vorbitori ce vor fi prezenți la eveniment și cu ce ne vor îmbogăți viața.

Dr. Daniel Metz este unul din principalii promotori ai responsabilității sociale în mediul de business, implicat în viața comunității, în mediul academic și, fiind implicat și în proiecte sociale și activități sportive. Este un nume important în mediul de afaceri, având peste 20 de ani în mediul business și unul din pionierii industriei de IT din Transilvania. Dr. Metz împărtășește cu noi idei despre cum succesul antreprenorial devine un motor motivațional pentru angajații companiei abia atunci când acesta se exprimă în cadrul comunității.

Bogdan Burciu este unul din promotorii dezvoltării comunităților și gânditor millennial. În ultimii 10 ani a dezvoltat mai multe concepte de spații publice din rețeaua HoReCa care unesc comunități. Amprenta sa creativă se regăsește în proiecte precum Moose Social Pub, YesYou Community, seria de texte Brain Pills și diferite programe de dezvoltare personală online. Acum îți va spune cum să-ți creezi propria comunitate atunci când nu îți găsești locul în marea de oameni, idei sau preconcepții.

Sabina Voinea este educatoare și consultant Montessori pentru copiii între 0-3 ani, având certificat emis de Association Montessori Internationale. Consideră că misiunea ei este de a fi în serviciul copiilor și părinților, de a-i sprijini pe drumul parentingului. La TEDx Satu Mare va vorbi despre importanța părinților dintr-o comunitate, despre colaborare, ajutor și susținere oferite prin împărtășirea experiențelor proprii.

În ceea ce privește următorii 6 vorbitori, numele acestora vor fi comunicate în doar câteva zile, precum și agenda conferinței.

Bilete se pot achiziționa din rețeaua bilete.ro la următorul link: https://bit.ly/tedxsatumare2022

Biletele Early Bird costă 50 de lei și se pot achiziționa până în 30 septembrie, iar începând cu data de 1 octombrie, prețul unui bilet este de 95 de lei.

Mai multe informații despre conferință găsiți pe pagina de Facebook TEDxSatuMare. Pagina de Facebook a evenimentului: https://fb.me/e/228CWAlfI

Nu uitați, nu trebuie să îmbunătățim de la bun început lumea întreagă, e suficient să începem cu o comunitate!

Eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.