Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Verificaţi preţurile de la raft şi de pe bon. Înşelăciuni peste tot!

Verificaţi preţurile de la raft şi de pe bon. O persoană care a fost înşelată astăzi la un supermarket de pe str. Careiului din Satu Mare atrage atenţia persoanelor care frecventează astfel de magazine să fie foarte atente. Sătmăreanul a cumpărat un produs care cota 19.90 lei pe rapf, dar la casă a fost taxat cu 25 de lei. După ce a depus relcamaţie şi-a primit banii înapoii, însă face un apel către toţi cumpărătorii să deschidă ochii.

Povestea pe larg:

“Astăzi, 11.08.2022 aflându-mă la magazinul ….. am cumpărat un set de baterii AAA cu prețul la raft de 19.90 lei dar la casierie am fost taxat cu 25 lei! Solicitând explicații, am fost direcționat să-l caut eu pe responsabilul de raion și să reglez situația cu el, lucru care m-a revoltat întrucât nu e normal ca eu ca și client să caut angajații magazinului prin incintă pentru o situație care nu a fost generată de mine. Ca urmare, am solicitat explicații la biroul Informații/Garanții unde a trebuit să aştept să se facă returul produsului, să se completeze fişa și să mi se restituie diferența de 5,10 încasată pe nedrept, angajata de aici spunându-mi că și la alte magazine gen …. etc. se mai întâmplă asemenea lucruri și că nu e cazul să mă inflamez!! Cu alte cuvinte, dacă unii comercianți au practici înșelătoare, ca să nu spun că sunt hoți, să fim și noi, să nu rămânem mai prejos!!!. Menționez faptul ca produsul nu era marcat cu eticheta roșie, nu figura ca fiind cu preț redus încât să pot accepta ca fiind o întârziere, eroare în operarea prețului de la raft la casă!

Pe această cale fac un apel la toţi consumatorii/clienții să fie atenți la prețurile de la raft și la ceea ce efectiv plătesc la casa de marcat întrucât unii comercianți se bazează pe neatenția clienților, pe jena acestora de a-și solicita banii plătiți în plus și mai ales să nu treacă cu vederea aceste potențiale  situații!!!”.

 

10 comentarii

  1. SERGIU Răspunde

    Traim in Romania…o vorba veche….care-pe care

  2. Casier Răspunde

    Si totusi bonul fiscal are valoare 19,9 ron deci a fost intocmit corect ! Bonul de retur gresit 😁

    • expert Răspunde

      Da , bonul este corect ,eu cred ca la numerarul faptic era problema, cati bani i-au cerut , cati a dat , daca a primit rest , discutabil, casierul are mare vina dar si neatentia clientului…returul e de tot rasul

  3. jean Răspunde

    Si care este acest magazin? de ce nu se comunica si numele?

  4. Mustata Răspunde

    Schema asta e adusa de la ungaria, acolo am vazut prima data astfel de practici.

  5. Clint Westwood Răspunde

    Cu tot respectul, dar personalul de la acel magazin lasa mult de dorit.

  6. Xpert86 Răspunde

    De ce ati blurat denumirea marketului??? Doream sa stim cine adopta astfel de practici!!! Mai bine numai publicați nimic daca nu faceti public vinovații!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.