Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO/VIDEO. Avarie majoră! Conductă spartă în Satu Mare, bulevard inundat

Avarie majoră pe un bulevard din municipiul Sau Mare, după ce o conductă de apă s-a spart. Totul s-a întâmplat în această dimineață, marți, 13 septembrie.

Avaria s-a produs pe bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare. Drumul a fost inundat, după ce o conductă de apă s-a spart.

Traficul în zonă se desfășoară în condiții dificile.

15 comentarii

  1. 😱😱😱😭😨🥴 Răspunde

    Vedeți copiii? Aici se află banii Dvs.! Și cam așa se duc naibii!

    • Septembrie Răspunde

      bine zici, “banii DVS”. Inseamna ,ca tu, nici in ziua de azi, nu esti racordat la reteaua de apa .
      Esti din Soconzel ? Camarzana ?.

      • 😱😱😱🤮😨🥴 Răspunde

        Iar tu ești un BOU. Ia mai bine gândește-te că oare cine de la Apaserv le-a zis că acolo se poate săpa ori sparge? Că sigur cineva a dat voie tâmpitul ăla probabil a săpat exact unde i s-a indicat! Ce vină are că ceilalți nu știu ce au în pământ și exact unde? Că oricare sătmăream știe că pe acolo este o magistrală de apă. Este și de gaz, îți spun eu. Deci cine e din Soconzel ori Cămărzana nefericitule? Fii sigur că această avarie se va reflecta în facturilor tuturora din oraș! Acum te bucuri?

        • unul Săca Răspunde

          Mârlane fugi ia-ți medicamentele..

          • 😱😱😱🤮😨🥴

            Am asistat la momentul artistic când se demonstrează că adevărul doare și incompetența ne costă. Plătim cu toții pentru prostia unuia/unora. 🥴🥴🤮

  2. Ionela Răspunde

    Sunt curioasa cine va plătit apa? Taxa pentru apa se cere.. Dar sa schimbe conducte nu. La fel pățesc și eu în zona closca când ploua canalizarea se înfundă… Asa bune sunt conductele.
    Intervin doar atunci când se strica ceva în rest Dumnezeu cu mila…

  3. dorel Răspunde

    Dorel de Satu Mare. Asta se intampla cand dai aviz favorabil la lucrare dar de fapt habar nu ai ce ai in subteran! Din pacate nu e nici prima si probabil nici ultima oara ca se intampla asta. Am inteles ca s-a forat in apropiere si au reusit sa puste magistrala. Singura zona unde se lucra in apropiere este Rosetti.

    • Recuperator Răspunde

      Prejudiciul se recupereaza de la firma privata care a cauzat paguba!

      • dorel Răspunde

        Eu nu am întrebat de nici un prejudiciu. Aici e o pagubă economică clară și incompetență profesională. Și la firma care lucrează dar și la Apaserv care nu știe unde și ce are. Am îndoieli întemeiate că firma va plăti ceva. Pentru că mai mult ca sigur vor spune că au lucrat după indicațiile celor de la apă-canal.

  4. Xpert86 Răspunde

    Apaserv isi va recupera pierderea de apa din buzunarele clienților, au avut grija cei de la Consiliul Local ca in Satu Mare sa fie scumpa apa ca palinca!!!!!

  5. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Propun listarea la bursa aurului de la New York a apei de la rețea din Satu Mare! Suntem aproape acolo ca și preț!🤮

  6. xpert86 Răspunde

    La utilitati: Apaserv, Florisal avem pretul ca in Las Vega pentru ca cei din conducerea acestor societăți sa fie platiti cu salarii de lux🤮🤮🤮

    • Tata Răspunde

      După tine Apaservul şi Florisalul sunt cele mai scumpe servicii? Electrica,Eon,Telefonia mobilå,….etc unde sunt? La Honolulu !

    • Colala Răspunde

      Stiti cat costa 1 litru de Cola-la? 1000 de litri de apa, la distanta de un robinet din casa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.