Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

O tânără din Negreşti Oaş ce a fugit cu iubitul vrea ordin de protecţie împotriva tatălui

O tânără din Negreşti Oaş ce a fugit cu iubitul, vrea ordin de protecţie împotriva tatălui. După ce aceasta a fugit de acasă, din Franța, cu iubitul ei, ea dorește să obțină un ordin de protecție împotriva tatălui, adică să nu o mai contacteze şi să nu se apropie la o distanţă mai mică de 100 de metri de acesta.

În data de 2 noiembire, tânăra a mers la secția de poliție din Negreşti Oaș cu probe telefonice pentru a obtine un ordin de protective împotriva tatălui său. Ea susţine că ar fi fost agresată verbal și psihic. În schimb, bărbatul susține că el își dorește doar binele copilului, el vrea că tânăra să se întoarcă acasă, să își termine studiile.

Bărbatul a mai spus, în timpul audierii pe whatsapp, că nu este de acord sub nicio formă cu relația acesteia cu prietenul ei, care a răpit fata, fără să-i anunțe familia si câteva zile nu a știut nimic despre fiica sa.

El a recunoscut că a avut un conflict cu iubitul fetei, şi că mesajele îi erau adresate lui. În cele din urmă, instanța a hotărât să nu îi ofere tinerei ordinul de protective dorit.

2 comentarii

  1. Diaspora diasporensis sp. Răspunde

    Am asistat la un moment artistic în care părintele 1 (și vă rog să sesizați că folosesc expresia la modă) sper că și-a dat seama că a eșuat în a-și educa fata. Sper că totuși nu e târziu. Trăiască diaspora! E trist. 😱😱😲😭 Iar partea cealaltă, adică ăia cu acordarea ordinului de protecție o fi zis că mai bine nu se bagă în ceartă.😱😱😨 Dar bine atunci, dar nu mai bine atuncea trebuia intervenit și adusă fata acasă? Adică ceva de genul trezită la realitate până nu e târziu? Dar nu e treaba mea. Mundria țării.😭😪🤮
    Dacă careva vrea să-mi explice ce și cum îi răspund că am trecut prin așa ceva dar nu am așteptat ca alții să-mi rezolva problema și am rezolvat. În cazul de față consider că e târziu.

  2. Fasz Răspunde

    Nu este vorba de educație, fetele când dau de mascul, devin neastamparate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.