Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

Procurorul Elena Ioana Bălaj Chendereș a preluat conducerea DIICOT Oradea

Procurorul Elena Ioana Bălaj Chendereş, fosta şefă a DIICOT Satu Mare, a preluat, începând de miercuri, conducerea DIICOT Oradea, pentru un mandat de 3 ani, informează ebihoreanul.ro.

Hotărârea a fost luată marţi, de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, cu majoritate de voturi. În aceeaşi şedinţă, Secţia a hotărât încetarea delegării actualului procuror şef al Serviciului teritorial Oradea al DIICOT, Ioan Gheorghe Bogdan, care a coordonat activitatea structurii după pensionarea inopinată, în ianuarie 2022, a deţinătorului funcţiei, Adrian Pantea, la doar 3 luni după învestire.

Procurorul Elena Ioana Bălaj Chendereş a candidat pentru conducerea DIICOT Oradea alături de procurorul Nicolae Creivean, unul dintre cei mai vechi anchetatori din structura orădeană.

Sursa: ebihoreanul.ro

 

3 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Singurul lucru pe care o să-l facă doamna procuratoare o să ancheteze câțiva găinari care se ocupă cu țigări și în cel mai bun caz împreună cu soțul o să rețină câteva grame de cânepă.Iar principala preocupare a doamnei o să fie un salar baban și o pensie la fel de babana.Haideti oameni buni și Onești din țara asta să le tăiem din privilegiile acestor nesimțiți care și-au dat singuri salarii și pensii speciale,bine înțeles cu complicitatea politicienilor.In România nu există mafie.Eu îi urez succes doamnei procuror,dar dacă mai are un pic de onestitate ar trebui să renunțe la funcție.Locul ei este in altă parte.

  2. Vasile Răspunde

    Sunt sigur că SRI -ul o să citească,dar le urez succes.

  3. Vasile Răspunde

    În piețele din Satu Mare poți să cumperi țigări și alcool contrafăcut cât vrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.