Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Campanie umanitară la Shopping City Satu Mare. Se strâng cărți și rechizite pentru copiii nevoiași

Pentru a oferi posibilitatea tuturor copiilor la învățământ, Shopping City Satu Mare, alături de World Vision, lansează campania “Dăm aripi educației“. Prin aceasta campanie, în perioada 1 septembrie – 21 septembrie, sătmărenii pot dona cărți sau rechizite copiilor nevoiași.

Inițiativa are ca obiectiv să ajute peste 10.000 de copii și 500 de profesori în acest an. La prima ediție, anul trecut, proiectul a venit în sprijinul a 24 de școli din 18 județe, ajungând la un număr de 7.768 de copii beneficiari. În Satu Mare, se va dona către Școala Gimnazială Craidorolț.

Campania va avea loc în 10 din mall-urile NEPI Rockcastle din țară: City Park Mall Constanța, Shopping City Buzău, Shopping City Târgu Jiu, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Shopping City Timișoara, Mega Mall București, Shopping City Piatra Neamț, Brăila Mall, Promenada Sibiu.

,,Știai că peste 44% dintre tinerii de 15 ani din România nu înțeleg textele citite? Din păcate, una dintre cauze este absența accesului la cărți și rechizite. Hai să schimbăm asta! Accesul la educație al copiilor este esențial. Alături de World Vision, lansăm campania Empty Classroom și te invităm să fii partenerul nostru de fapte bune. În perioada 1 – 21 septembrie la Shopping City Satu Mare poți dona cărți și rechizite ce vor ajunge la copiii din comunitățile defavorizate! Avem nevoie și de ajutorul tău. Un început de an școlar cu cărți și rechizite noi pentru copiii din comunitățile vulnerabile”, este mesajul transmis de organizatori.

Poți dona cărți (noi sau second-hand) sau rechizite (noi) la Info Desk, până la data de 21 septembrie 2022.

Sursa: Shopping City Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.