Ultima actualizare: azi, 17:25

Naţionale

Tânăr împușcat pe stradă din cauza geloziei. Agresorul, întors din Anglia pentru răzbunare

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, a fost împușcat, vineri seara, pe o stradă din municipiul Baia Mare, ajungând în stare gravă la spital. Agresorul s-ar fi răzbunat pe tânăr din gelozie, însă acest lucru nu a fost confirmat, deocamdată, oficial.

“Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel la SNUAU 112 de către un bărbat, de 24 de ani, din Târgu Lăpuş, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Luminişului din municipiu, a fost împuşcat cu o armă de foc. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 30 de ani, din localitatea Şurdeşti, se află în custodia poliţiei, pentru audieri”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

Agresorul s-ar fi întors vineri seara din Anglia pentru că ar fi aflat că iubita îl înșală. Incidentul s-ar fi produs după o urmărire în trafic, pe fondul geloziei. Potrivit reprezentantului IPJ, în cauză, o echipă complexă, sub conducerea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi luarea măsurilor legale care se impun.

Un comentariu

  1. Gheorghe Răspunde

    Prost vere,prost de-a binelea.In loc sa-i mulțumească muierii ca lo părăsit și nu s-o măritat cu el punandu-i coarne 8n continuare,el se apuca și face moarte de om.Mai nene,pentru o vulvă spurcată și puturoasă nu merita sa faci asa ceva.Sunt destule vere care mai de care mai noi.Adica o speli ,o parfumează si-i ca nouă,aia nu-i clisă(slanină)să se termine,este din belșug pentru tot mapamondul și chiar extraterestii ar avea din belșug.
    Ce oameni mă,să bați atâta drum ca să omori un om?…sau sa-l nenorocește pe viata,pentru ce?..pentru o vulva pe care o găsești pe toate marginile de drum!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.