Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Ultima dorință a sorei Judit: Fără coroane la înmormântare, prețul lor să ajungă la orfani

Ultima dorință a călugăriței Kurti Bokor Judit a fost ca toți cei ce participă la înmormântare să nu cumpere coroane de flori, în schimb, banii aceia să îi redirecționeze către copiii orfani. Dorința acesteia a fost transmisă, duminică, de către preoți, iar astăzi, la înmormântarea ei, oamenii i-au respectat dorința.

Preoții au spus că sora Judit a avut dorința ca cei ce o vor conduce pe ultimul drum să nu cumpere coroane de flori, să îi ducă cel mult o floare, iar contravaloarea unei coroane de flori să o redirecționeze către copiii orfani. Sora Judit a fost îngropată la cimitirul Rozalia din municipiul Carei, la înmormântare participând numeroși oameni, fețe bisericești, copii orfani pe care i-a ajutat, oficialități și persoane ce au îndrăgit-o pe aceasta.

Kurti Bokor Judit și-a dedicat viața copiilor orfani. În luna august, călugăriței Judit i-a fost decernat titlul Pro Urbe al municipiului Carei, datorită muncii și devotamentului pe care le-a depus pentru copilașii abandonați de părinți.

Ea a fost doborâtă de o boală grea, recent, fiind internată la spital, iar comunitatea s-a mobilizat pentru a îi dona sânge, însă nu a fost suficient. Sora Judit a decedat în noaptea de joi spre vineri.

3 comentarii

  1. Oas Răspunde

    Dumnezeu sa o odihneasca in pace !

  2. a Răspunde

    Femeia asta valoreaza mai mult decat parlamentul Romaniei

    • bigbrother Răspunde

      Va rugam sa va exprimati la timpul trecut. Tot timpul ne descoperim valorile cand nu mai sunt. Pun pariu ca la manele sunteti la zi cu ce mai e slagar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.