Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Un sătmărean s-a enervat și și-a îmbrâncit soția. Nu se mai poate apropia de ea

La data de 17 septembrie, polițiștii sătmăreni au fost sesizați de către o femeie, de 63 ani, din Satu Mare, despre faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu, soțul său, de 69 de ani, ar fi îmbrâncit-o.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă. Față de bărbat se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, față de bărbat s-a emis un ordin de protecție provizoriu, care îl obligă pe acesta la păstrarea unei distanțe de minim 50 de metri față de persoana vătămată și domiciliul lor.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Gheorghe Răspunde

    În ce lume trăim?!!Când era tinerel și te călărea de-ți săreau fesele în sus era bun soțioru,când aducea salar mare și ti-l punea în palma era sooper.Cand era falusu tare si te facea sa dai ochii peste cap și sa nechezi ca o iapă în calduri era bine,ha tu lepră?!Amu dacă s-o saturat de gura ta ca de o ,,meliță stricata”si te-o scuturat vrei sa-l dai afara din casa sa pui mana pe locuinta cu toate cele și pe el sa-l pui în strada?…cat poți fi de nenorocită si lepra și meliță stricata,acritură și amărăciune!!!!Lasă că nu o sa-ți iasă pasiența și o sa ajungi tu pe drumuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.