Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Un sătmărean și-a luat soția la bătaie. Fetița lor a anunțat poliția

La data de 5 septembrie, în jurul orelor 21.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați de către o minoră de 15 ani, din Satu Mare, despre faptul că, la domiciliul familiei sale, ar fi izbucnit un scandal între părinți.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, pe fondul unor neînțelegeri, un bărbat de 38 de ani i-ar fi aplicat soției sale, în vârstă de 36 de ani, mai multe lovituri cu palma în zona feței.

Față de bărbat se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, față de bărbat s-a emis un ordin de protecție provizoriu, care îl obligă pe acesta la păstrarea unei distanțe de minim 50 de metri față de persoana vătămată și domiciliul lor.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

4 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Poză veche, cred că măcar de 4 – 5 ani. La asemenea știri tot aceeași poză. Idem când o femeie este arestată tot pe aia puneți cum se urcă în dubă. Vă bateți singuri joc de jobul vostru. Măcar scrieți acolo arhivă sau foto – ilustrație cum face un ziar decent.

    • Milițianul Răspunde

      Domnul COMENTATOR,da scrie clar sursa…..IPJ cu băieții de la LOCALĂ 😜

      • comentator Răspunde

        Sursa de la știre da este indicat dar nu cred că și poza de la “articol”. E ușor să trântești o poză acolo fără legătură directă cu subiectul. Asta până cineva nu o să-i dea în judecată. Mie mi-e indiferent. Numai am sesizat că deja e prea de tot.

  2. Fasz Răspunde

    Se mai întâmplă, pot să jur că femeile o cauta uneori cu lumânarea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.