Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

Vești bune pentru părinți, direct din Parlament! Anunțul făcut de deputatul Radu Panait

Vești bune pentru părinți, direct din Parlament, anunță deputatul Radu Panait. Proiectul de lege privind extinderea vârstei până la care se poate acorda concediul medical și indemnizația pentru îngrijirea copilului bolnav (de la 7 la 12 ani) s-a aflat pe masa Comisiei de Sănătate din Senat și a primit încă un aviz pozitiv.

,,I-am făcut și pe colegii mei să înțeleagă faptul că în urma acestui proiect ar avea de câștigat și copiii, dar și părinții lor. Pentru familiile monoparentale responsabilitatea unui copil este implicit mai mare. În prezent, în momentul în care un copil cu vârsta mai mare de 7 ani se îmbolnăvește, acesta nu poate fi îngrijit corespunzător deoarece părintele sau părinții sunt nevoiți să meargă în continuare la muncă. Ori știm foarte bine că cei mici au nevoie de părinți și la vârsta de 9, 10 sau 12 ani, mai ales în condiții de boală.

La final, aș vrea să vă rog să fiți atenți la politicienii pe care i-ați votat. De ce spun asta? Este pentru a treia oară când colegi din Parlament ajung să îmi fure un proiect de lege. Coincidență sau nu, exact la o zi după ce eu am depus acest proiect de lege în 20.06.2022, mai mulți colegi neafiliați (foști PNL-iști) au avut inspirația de a depune același proiect de lege! Credeți în coincidențe? Eu sigur nu, tocmai de aceea de această dată am cerut respingerea acestui proiect pentru dubla legiferare.

Colegii mei din Parlament ar trebui să înțeleagă că nu ne aflăm acolo pentru a concura și nici pentru a fura sau a plagia. Rolul nostru e de a face bine pentru cei care se bazează pe noi, au încredere în noi și ne-au acordat poate nu o dată votul lor de încredere!”, a spus deputatul Radu Panait, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

12 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Am crezut ca au dat demisia…

  2. Adi Răspunde

    De bani care ne trebuie în județul nostru ai auzit bre , să îți futi proiectul de doi bani .Ne trebuie drumuri , spitale , grădinițe , școli dotate etc , nu gargară și poze ieftine .La Gară și multă m ,,,, e să îți iasă pe nas .

    • Om Răspunde

      Hai ma, tu esti genul de hater caruia nimic nu-i convine. Dar la copiii cu handicap si parintii lor te-ai gandit?? Sigur NU. Tu esti genul care vezi numai jumatatea goala.

      • abc Răspunde

        De aia s-a gândit ministrul Câmpeanu la bursele sociale că ce bine ar fi să le desființeze așa pe șest? Că ce economie faină se face de acolo? Apoi că asta duce la abandon școlar e tocmai bine? Că au mai puțini copiii cu care să se complice! Ce comod! Aplaudac plătit și lingușitor.

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    Fain. Acu n-or trabui sa se chinuie mamitzicile sa faca infectie uronara cand or vrea sa stea acasa. Or zice ca are copchilu rosu-n gat

  4. Soso Răspunde

    Ne-am saturat de proiectele astea aiurea..Si unde or sa stea ..in frig?.Mai bine la asta lucrati la ajutoare pt energie!Nu cred ca va fura nimeni..ne furati voi vietile!

    • Cocojambo Răspunde

      În virtutea mișcării #lgbtq, #metoo și #părinte1-părinte2 prin selecție naturală ne vom obișnui. Astfel în curând apa (acum) rece de 15 de grade se va considera fierbinte iar în case se va recomanda maximum 10 grade Celsius. Adică ceva cum e în iglu-urile eschimoșilor acum. Doar că nici ei nu mai trăiesc așa și stau și ei la case cu încălzire, căldurică și internet!🤔😱😱😭😭🤮😲🥴 Nu fii retrograd, fii și tu în vogă! În cel mai rău caz vei face și tu duș în 2, în 3, în 4 etc. Depinde cum ai și tu noroc.😲😨🤫
      PS. În proiectul de lege este prevăzut și dreptul taților de a naște????🤔😱😱😱🤪

  5. Om Răspunde

    Felicitari pentru initiativa!

  6. Codruta Răspunde

    Dacă astea ajung iar la guvernare , ne omoară de vii .Să vă ia dracu de sataniști .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.