Ultima actualizare: azi, 21:31

Locale

VIDEO. Incendiu la un spital de copii din țară. Zeci de minori și părinți, evacuați în toiul nopții

Un incendiu a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la Spitalul de Copii din Timișoara, fiind afectate două etaje. A fost activat planul de roșu de intervenție. Din spital au fost evacuați 42 de copii şi părinții lor, informează Digi24.

La fața locului au fost trimise cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă ASAS, câte două autoscări S42 şi ambulanţe SMURD B, o ambulanţă SMURD tip C, două autospeciale de transport personal şi victime multiple din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 de Pompieri Timişoara, doi ofiţeri şi 20 de subofiţeri.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că a fost activat Planul roşu de intervenţie, deoarece incendiul se manifesta cu degajări mari de fum. “La sosirea echipajelor de pompieri, după efectuarea recunoaşterii, s-a constatat că există degajări masive de fum la nivelul etajelor I şi II, au fost evacuaţi 42 de copii şi 41 de părinţi. De la sosirea forţelor şi mijloacelor la locul intervenţiei, incendiul nu s-a propagat”.

Cei 42 de copii care au fost evacuaţi din spital au fost transferaţi pe alte secţii ale unităţii sanitare şi la mai multe spitale din oraş.

FOTO-VIDEO: opiniatimisoarei.ro

Un comentariu

  1. H&R Răspunde

    Guinness record? Cred ca batem orice tara din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.