Ultima actualizare: azi, 17:29

Locale

VIDEO. PROLOG TURUL ROMÂNIEI. 2 km în mai puţin de 3 minute, la Satu Mare!

PROLOG TURUL ROMÂNIEI. 2 km în mai puţin de 3 minute, la Satu Mare! Concurenții la Turul României la ciclism sunt sportivi foarte bine antrenaţi, ei reuşind să parcurgă cei 2 km de la prolog în mai putin de 3 minute. La prologul care a avut loc astăzi au participat 125 din cicliști din 21 de echipe.

Fiecare participant a trebuit să urmeze un traseu pornind din Piața Libertății, strada 1 Decembrie 1918 – Bulevardul V Lucaciu (segmentul dintre Al. I Cuza și str. G Coșbuc, respectiv Bulevardul I C Brătianu) până pe Bulevardul I C Brătianu (segmentul dintre strada Corvinilor și Piața Libertății).

Astfel, pe primul loc s-a clasat Thomas Sexton cu un timp record de două minute și 30 de secunde, acesta a fost urmat de Nicolas Dalla Valle cu o diferență de doar 52 de milisecunde. Pe locul trei a iești românul Eduard-Michael Grosu.

Cursa a fost strânsă, diferența dintre participanți a fost chiar de 00:00:52.

După această cursa de încălzire participanții sunt pregătiți pentru Turul României care începe mâine de la ora 12.00.

VIDEO  —-> AICI.

Programul detaliat —-> AICI.

8 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Când e la promoție în Kaufland parizerul, oamenii fac distanța asta mai rapid pe jos.🤣

  2. !? Răspunde

    Nu prea mai mananca oamenii parizer. in anii ’70, atunci da. Mergeai la ALIMENTARA si cumparai de cinci lei parizer. Acuma am evoluat. Ne dam cu tigăile in cap…no bine, daca avem.

    • Anonim Răspunde

      Putina eroare cu parizerul 1995 este anu după care nu se mai fabrica de calitate , a venit privatizarea cu fabrici de mezeluri fără ingineri-alimentari .

  3. !? Răspunde

    No bine.. ceva parere despre Turul Romaniei? Ca pe Eurosport vezi nonstop turul Spaniei, turul Italiei, turul Frantei, etc. promovare la greu…de parca ar fi avut nevoie.

  4. !? Răspunde

    Eu zic ca este SUPER!!! Asa modest cum incercam si noi ” mersul pe jos”.

  5. !? Răspunde

    Azi de la 12 pe Eurosport va fi un rezumat. Si nu vreau carcoteli, ca am vazut in Spania drumuri mai proaste decat in Romania. In Italia la fel. Cu farduri nu iti poti ascunde uratenia.

  6. Beny Kira Răspunde

    Bicicliștii sunt USR-isti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.