Ultima actualizare: azi, 13:08

Publicitate

5 motive pentru care ai nevoie de o saltea memory foam

Ai schimbat deja câteva saltele de pat, însă simți că niciun nu îți este potrivită? Poate pentru că nu ai făcut încă acea alegere care ar putea fi 100% potrivită, așa cum este alegerea unei saltele memory foam. Așadar, probabil că este timpul să faci o astfel de investiție, iar dacă nu ești convins încă, cele 5 motive de mai jos cu siguranță te vor determina să faci o astfel de alegere.

Salteaua memory foam te eliberează de stres

Chiar dacă pare greu de crezut, designul acestor saltele este special conceput astfel încât să ofere o bună susținere și să modeleze corpul, făcând în acest fel somnul mult mai bun. O astfel de saltea va oferi corpului tău sprijin în mod egal, astfel că se va dovedi o alegere excelentă pentru oricine suferă de dureri de spate și nu numai.

Salteaua memory foam este hipoalergenică

Multe dintre saltelele clasice acumulează atât de mult praf că nici nu te poți gândi că este posibil. Și din ce în ce mai multe persoane suferă de alergii, simptomele acestora intensificându-se în momentul în care stau întinși, din cauza cantității de praf acumulate în salteaua pe care stau.

Prin designul pe care îl are, o saltea memory foam este hipoalergenică, fiind astfel potrivită și pentru acele persoane alergice care s-au săturat de strănut, ochi înlăcrimați sau mâncărime atunci când se așază, pur și simplu, în pat.

Salteaua memory foam oferă un confort termic ridicat

Una dintre cele mai eficiente caracteristici pe care le are o saltea memory foam se referă la faptul că se adaptează la temperatura camerei. În momentul în care temperatura este scăzută, salteaua devine mai fermă, iar când temperatura este mai ridicată, aceasta devine mai moale, mai elastică, ceea ce îți va permite să obții confortul termic dorit.

Salteaua memory foam ameliorează durerile de spate

Un avantaj major al acestui tip de saltea se referă la susținerea corectă pe care o oferă coloanei. Aceasta limitează tensiunea la nivelul gâtului, coloanei cervicale sau lombare, iar în acest fel ameliorează simptomele bolilor articulare cu care se confruntă o mare parte a populației, dar mai ales cei mai în vârstă.

Salteaua memory foam rezistă în timp

Durabilitatea este una dintre cele mai importante caracteristici pentru care oamenii aleg o saltea memory foam. Durata de viață medie a acestora este de aproximativ 7 ani, ceea ce înseamnă suficient de mult pentru un astfel de articol.