Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Tânără din Satu Mare bătută crunt de concubinul în vârstă de 17 ani

Poliția a fost alertată în data de 11 octombrie 2022, în jurul orei 23.00, de mama unei tinere spunând că fiica ei a fost agresată fizic de concubinul, în vârsta de 17 ani, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii în zona capului.

Potrivit informațiilor PortalSM, tânăra ar fi fost agresată din cauza geloziei. Concubinul a început să îi aplice mai multe lovituri la nivelul feței, învinețindu-i un ochi și spărgându-i buza. Când tânăra a încercat să contacteze politia, băiatul nu a lăsat-o, luându-i telefonul.

Tot în aceeași zi, după ce băiatul a adormit, tânăra a sunat-o pe mama ei pentru a îi povesti cele întâmplate. Când femeia a aflat, aceasta a anunțat Politia. Ulterior, tânăra s-a mutat la locuința mamei ei.

Tânăra a spus că băiatul a devenit foarte violent în ultimul timp, actele de agresiune împotriva ei fiind tot mai intense.

Tânăra a obținut un ordin de protecție  împotriva tânărului.

3 comentarii

  1. Unu Răspunde

    “Concubin” la 17 ani?!pai at fata cât avea?!stateau împreuna minori?!alooo…părinții acestor copii!!!!cum permiteți așa cv?!

    • România reală Răspunde

      Poi dacă soț nu putea să fie din cauza vârstei fetei???? O fi ceva din foaita aia care face la bandă puradei. Vârstă de 17 ani chiar e rezonabilă față de alte cazuri de care am auzit! Pe meleagurile lor e aproape fată bătrână.

  2. dracu Răspunde

    mai zearistilor, nici nu v-ati gandit la asa ceva, nu ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.