Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Spărgătorul de garaje şi beciuri merge la închisoare. A furat şi murături şi scule

Spărgătorul de garaje şi beciuri din Satu Mare, care a terorizat sătmărenii în cursul anului 2018, şi-a aflat sentinţa la finalul săptămânii trecute. El a primit o pedeapsă de 3 ani şi 9 luni de închisoare cu executare, fiind incluse aici şi condamnări pentru fapte mai vechi.

Nimeni nu ştie exact câte spargeri are Lakatos la activ. Poliţiştii au reuşit să documenteze faptul că el a spart mai multe garaje din care a furat cauciucuri şi biciclete, cauzând prejudicii de câteva mii de lei, a spart boxe din subsolurile blocurilor.

A spart garajele de lângă Tribunal

În timpul audierilor, Lakatos a recunoscut că a spart garajele de lângă Tribunal. Cu un fier a forţat lacătele şi a căutat în interior. A scos cauciucuri, biciclete şi ce a mai găsit şi le-a ascuns în tomberoane pe str. Horea. A reuşit să facă opt drumuri cu tot ce a găsit.

Ulterior el a fost prins pe stradă cu mai multe băuturi asupra sa. El le-a povestit poliţiştilor de unde le-a luat, spunând că în urmă cu două zile a mai furat din acel loc 25 de sticle de pălincă, ulei de maşină şi un flex, pe care le-a vândut.

El a mai dat o spargere la subsolul unui bloc, când a forţat toate cele 11 boxe la rând şi a furat tot ce s-a putut. A dus de la băuturi alcoolice, la scule electrice, mulinete, sticle cu vin, borcane cu dulceaţă şi murături.

După mai mulţi ani de judecată, el a primit 3 ani şi 9 luni de închisoare cu executare, având şi condamnări anterioare.

8 comentarii

  1. George Răspunde

    Bună ziua, sunt unul dintre păgubiții care au depus plângere împotriva numitului, având în vedere faptul că s-au găsit amprentele acestuia la fața locului. Având în vedere și luând în considerare competența organelor în drept, în final am primit AN (autor necunoscut), în condițiile în care în primă fază autorul a fost identificat. Între timp am primit și amendă, care mi s-a spus ulterior că sunt defapt cheltuieli de judecată, numai că nu am înțeles cine pe cine judecă. După mine judecata trebuia să fie simplă: dacă în 2019 s-au găsit amprentele numitului la locul faptei, acesta trebuia să fie arestat. Dacă nici impresiunile nu sunt dovezi concludente în săvârșirea unui furt calificat, atunci, cu părere de rău vă spun, că ar trebui să ne căutăm o altă țară în care să ne fie respectate drepturile.

    • carcotas Răspunde

      Si eu am constatat aceeasi competenta si solicitudine din partea politiei. Ei sunt axati pe inchis dosare. Logica in anchetare le lipseste.

  2. Ucibib Răspunde

    Sa-ți para bine ca nu team ascuns, ca cu (asa cum scriem, asa zicem) ăștia te piti astepta la orice.

  3. Ucibib Răspunde

    te-au, nu team si poti in loc de piti, greseli!

  4. Beny Kira Răspunde

    Lăsați omul în pace. Îi era foame

  5. .... Răspunde

    @Ucibib, se pare ca ai parasit-o pe Mona, sau ai gresit concentratia……

  6. Bogdan Dumitras Răspunde

    Tipul e penelist.

  7. Dublu H Răspunde

    Numele Lakatos Vessaidstori zice tot.
    Ne dam seama al cărui trib apartine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.