Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

A urinat pe florile proaspăt plantate și a fost amendat. Femeile l-au filmat și au chemat poliția

Un sătmărean a urinat pe flori proaspăt plantate și s-a trezit față în față cu poliția. Bărbatul a fost filmat de două femei, iar într-un final s-a ales amendă.

Totul s-a petrecut în toamna anului trecut, atunci când sătmăreanul s-a deplasat, împreună cu nepotul său, să verifice un teren situat în Balta Blondă. Ajunși la fața locului, cei doi au fost întâmpinați de o femeie care ar fi început să urle la ei, să îi ameninţe făcându-le fotografii, afirmând că va chema politia. Sătmăreanul susține că i-a spus că scopul venirii lor a fost acela de a-şi verifica proprietatea.

Ulterior, bărbatul s-a deplasat din nou la imobilul situat în Balta Blondă, împreună cu nepotul său, fiind nemulţumit de faptul că terenul despre care pretinde că este proprietatea sa este folosit de o altă familie. Pe teren se aflau două femei care plantau niște flori, iar una dintre ele a observat că bărbatul urinează prin gardul terenului pe florile din curte, iar cand i s-a atras atenţia asupra acestui gest, acesta a provocat scandal și susținea încontinuu că el este proprietarul terenului.

”Raportat la situaţia de fapt astfel reţinută, instanţa apreciază că faptele contravenţionale, aşa cum au fost descrise în procesul verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei, corespund realitatii si agentul constatator a efectuat o corectă încadrare juridică a faptelor astfel constatate”.

Pentru gestul său și pentru că a provocat scandal, sătmăreanul s-a ales cu o amendă de 1.500 de lei.

7 comentarii

  1. Norik Răspunde

    ADICĂ RAPANDULELE SUNT PE TERENUL OMULUI ȘI TOT EL E AMENDAT!!!! HALAL DE POLITIE ȘI JUSTIȚIE ÎN ROMÂNIA!!!!!

    • Bogu Răspunde

      Ce respect porti tu femeii. Probabil nu ai mama si esti rezultatul iubirii dintre doi barbati. Evident ca fraza scrisa de tine nu are treaba cu articolul, in masura in care individul pretinde ca este proprietar.

      • H&R Răspunde

        Poate si pentru exhibitionism putea fi amendat. Pot merge si eu la orice proprietate sau imobil si sa zic ca el al meu. Dar pana ce nu dovedesc faptul, nu este asa.

  2. bigbrother Răspunde

    @Bogu doar atât că faptul că a fost amendat nu spune că nu e proprietar. Aia probabil e o altă ceartă/acțiune în justiție. Din ce încerc să înțeleg din articolul ăsta anapoda a fost amendat pentru tulburarea ordinii și liniștii.
    Adică pe romaneze. Dacă pe tine sau pe altul îl oprește poliția rutieră pentru control de rutină în trafic și respectivul face scandal drept urmare este condus la secție și amendat tot așa aia nu înseamnă că să zicem nu mai e proprietar asupra vehiculului cu care se deplasa. În țara asta dacă te amendează ajung criminal și vinovat de serviciu pentru orice. Prezumția de nevinovăție, toarăși! Că la o adică s-ar putea să vă fie și vouă de folos. Că deocamdată încă nu trăim în ceva dictatură sau în Rusia. Paniemaeși?

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Mă gândesc că a fost amendat pe considerentul că stropește neautorizat pe vreme de secetă când era interzis, nu?😱😱🤪😨😜

  4. H&R Răspunde

    Toamna anului trecut. In plina criza de covvid, asta merge si raspandeste virusul ucigasu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.