Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Angajat al Spitalului Județean, condamnat la închisoare. Conducea cu permisul suspendat

Un angajat al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a fost condamnat la închisoare după ce a fost prins conducând cu permisul suspendat. Acesta avea și alte antecedente!

Concret, bărbatul, angajat al Spitalului Județean Satu Mare, a fost trimis în judecată și condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta a fost oprit de un echipaj de poliție în data de 08.03.2021, în jurul orei 00:38, în timp ce circula pe DN 19 cu viteza de 86 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 km/h. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că bărbatul a condus având permisul suspendat.

Bărbatul a fost condamnat luna aceasta la șase luni de închisoare cu suspendare. Este important de menționat faptul că acesta avea și alte antecedente, fiind prins conducând sub influența băuturilor alcoolice.

4 comentarii

  1. ... Răspunde

    Încă un capitol din romanul foileton “Eroii în halate albe”. Nu mă surprinde, mulți aleși pe sprânceană unul și unul. Doar criteriile sunt puțin tulburi. Aplaudați!

  2. xyz Răspunde

    este vorba desre un paznic angajat al spitalului.

    • comentator Răspunde

      Bun. Și? Atunci el are voie? Câteodată (de fapt în majoritatea cazurilor) paznicii și asistentele sunt cei mai acerbi cerberi care păzesc cu strășnicie poarta raiului sanitar. Mai ceva ca orice doctor!

    • H&R Răspunde

      @xyz, stii de ce nu opereaza paznicul bolnavii cu apendicita? Pentru ca ciubucul nu intra in buzunarul medicului la urma. :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.