Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Accident pe ”zebră”, în municipiul Satu Mare. Un șofer (71 ani) a lovit cu mașina un pieton

La data de 18 octombrie, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Transilvania, din municipiul Satu Mare.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 71 de ani, aflat la volanul unui autoturism, ar fi acroșat o femeie, de 44 de ani, care se afla în traversarea drumului pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, fără a se fi asigurat, în prealabil.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a femeii. Conducătorul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

7 comentarii

  1. Pietont Răspunde

    Mai bine o omora, că nu pățea nimic! Doi ani cu suspendare… Un fleac!

  2. Mui3 garda Răspunde

    Ziaristul poolii, când ai prioritate nu trebuie să te asiguri, ci ăla care pierde prioritatea are această obligație!
    Dai apă la moară tuturor șoferilor frustrați care nu cunosc codul rutier! Sigur ești unul dintre ei!

    • Andri Răspunde

      Conteaza cum te cheama si al cui esti!

    • bigbrother Răspunde

      Că de aiai-i telefonul ca să stai cu ochii în el cât mergi pe stradă? Să nu cumva să-ți ridici privirea nici cât traversezi strada? Că poate dai cu capul în ceva stâlp? Mă rog la tine în cap oricum nu-i pagubă iar stâlpul se poate reface. Deci dă-i înainte poate așa scăpăm de tine!
      Tu cred că ești din ăla că de vezi pe careva la ceva intersecție și chiar dacă nu oprește chit că are ditamai STOP-ul la colț tu tot mergi că ai prioritate???

      • H&R Răspunde

        Bă, frustrat mai ești!
        Ia mai căscați ochii când sunteți la volan! Lăsați telefoanele și ochii la drum!
        La trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, PIETONII AU PRIORITATE, deci restul pierd prioritatea și sunt obligați să se asigure, tocmai de aceea este permis să circuli cu o viteză care să nu depășească 30km/h în apropierea trecerii de pietoni atunci când sunt pietoni angajați în trecerea străzii!
        Restul este doar bla-bla!

        • H&R Răspunde

          🤣🤣🤣🤣

        • bigbrother Răspunde

          Da măi! Dar atunci în orice loc și în orice condiții traversezi strada dacă ai prioritate? Chiar și dacă mașina vezi că nu oprește și are viteză? La spital când te internează după aia cu picioarele rupte și capul spart mai contează, crezi? Și tu ești din ăla că dacă vezi că ai prioritate și vezi că dobitocul nu ți-l acordă că e un căscat și jumătate sau butonează în trafic molecularul atunci tu dă-i înainte și mergi că doar ai prioritate??? Păi atunci tu conduci cu ochelari de cal! Cum ai câștigat permisul? La loz în plic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.