Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Impact între o mașină și o căruță, în județul Satu Mare. O femeie a fost rănită

La data de 17 octombrie, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 19F, în localitatea Băbășești.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 59 de ani, din localitatea Medieșu Aurit, aflat la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune, din spate, cu un vehicul cu tracțiune animală, neechipat corespunzător, condus de către un bărbat, de 56 ani, din localitatea Băbășești.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a unei femei, de 42 ani, care se afla în vehiculul cu tracțiune animală.

Cei doi conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Totodată, acestora le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Parlamentul european tocmai a votat recomandarea de a fi acceptati si noi in Schengen.
    Cind dracu’ ( scuzati expresia) vom interzice si noi ca macar pe drumurile nationale si judetene sa nu mai circule carute ca-n “vestul salbatic ” ?
    Ca sa nu mai vorbesc ca in lumea civilizata in care speram sa ni se deschida o data usa sa putem intra si noi, nici nu se poate concepe exploatarea animalelor prin munca. Acestea sint tinute ca animale de agrement pe linga casa omului !

    • comentator Răspunde

      Este demult interzis. Problema e cu practica. Înțelegi?

      • Vlad Tepes Răspunde

        Eu ma refeream la interzis pe bune nu de forma.
        Degeaba ai dat o lege daca tot tu dai derogare de la aplicarea ei.
        E ca si cum n-ai fi dat-o !

        • comentator Răspunde

          Nu se dă derogare ci mult mai rău. Se închid ochii! OUG e din 1997! Cât mai trebuie până se fac drumurile agricole ca să nu fie nevoie ca țăranii să circule pe DN???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.