Ultima actualizare: azi, 11:05
Locale

Acțiuni de dezinsecție împotriva țânțarilor, astăzi, în municipiul Satu Mare

Primăria municipiului Satu Mare va desfășura astăzi, 7 octombrie, începând cu ora 21.00, o amplă acțiune de dezinsecție la sol.

Acțiunea va avea loc pe ambele maluri ale râului Someș, în zonele parcărilor publice, pe spațiile verzi din cartiere și pe scuaruri.

Tratamentele se vor desfășura cu substanțe aprobate de Comisia Națională pentru Produse Biocide.

13 comentarii

 1. ... Răspunde

  Urmează plantarea înainte de venirea iernii de palmieri? Sau sunt bani și trebuie cheltuiți? Toată vara ce ați făcut?

 2. Bucuresti Răspunde

  Bani aruncati.

 3. 007 Răspunde

  Cred ca sunt pur si simplu bani cu dedicatie pentru vreo firma de casa a primarului si/sau terte
  persoane satelit …De ce?Pentru ca tantarul in perioada in care temperaturile scad noaptea sub 10 grade ,chiar daca ziu ajung la 20-25 grade,devine amorf si fara sa creeze probleme(va spune un pescar si vanator, care numai de lipsa experientei cu tantari nu poate fi acuzat).Perioada care trebuie luata in considerare pentru starpirea lui ,este de la sfarsitul lunii aprilie si luna mai. Daca tot se face dezinsectie ,atunci actiunea era necesara doar în spații restrânse,(beciuri,canale,cladiri parasite,etc,etc) în care se retrag si trăiesc în timpul toamnei reci si a iernii, fără să intre în diapauză.Dar d-le primar,cum in capitalism se spune ,,PROSTII SA MOARA”de ciuda desigur,ca vorba aia,,stii sa fii baiat destept deoarece la fiecare 10 secunde se naste un fraier.Totusi cum ramane cu cei care trebuie sa verifice utilitatea unor servicii care si de pe luna par dubioase ?!Ma insel eu ?

 4. Pop Ioan Răspunde

  Si marim si taxele si impozitele de “la centru” ca dorim sa traim “ca afara”.In Ungaria de exemplu NU EXISTA impozite pe imobile.Vor impozite “ca afara” , atunci asigurati si venituri (pensii,salarii ) ca afara.NU NUMAI CLIENTELEI POLITICE , SI LIPITORILOE DE AFISE.

  • ... Răspunde

   Cine știe, sunt și ăștia fonduri din PNRR? Că la cum s-a făcut compunerea aia liberă pe genunchi orice este posibil. Degeaba primim bani dacă se cheltuie anapoda și pe lucruri fără sens. Cum e și cazul de față. Mă aștept ca în toiul iernii să se mai facă vreo două reprize de dezțânțarizare. Apoi în aprilie când ar trebui mă gândesc la anul vor dormi iar în papuci. Tipic românesc.

 5. H&R Răspunde

  Directiva UE este ca iarna toata lumea trebuie sa doarma cu fereastra deschisa, sa se vada cine incalzeste peste 15 grade celsius. Si sa nu intre tantarii armasari, trebuie stropit cu ceva. Deocamdata nu se stie cu ce au stropit. Maid la Paste stropim cu palinca.

 6. GB Răspunde

  Acțiune de dezfinanțare împotriva cetățenilor. Vineri, 7 octombrie ora 21,00 (cam “noaptea ca hoții”) mai pe românește. Vorba aia din “Las Fierbinți” : – Mă, ești prost? Replica : – Mă, ești nebun?. Eu zic că nici una nici alta, din păcate… Ăștia sunt perverși și hapsâni… făcându-și poftele în public și pe banii noștri! Să le stea în gât fiecare ban pulverizat aiurea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.