Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. Parapeți definitivi montați pe Centură, lângă drumul spre Sătmărel. Accesul auto, blocat!

Drumul care duce către cartierele Sătmărel și Balta Blondă rămâne blocat, asta după ce a început montarea parapeților definitivi. Astfel, accesul automobilelor pe la calea ferată nu va mai fi posibil.

Astăzi dimineață, vineri, 7 octombrie, au început lucrările de montare a parapeților metalici pe Centura municipiului Satu Mare, lângă trecerea la nivel cu calea ferată, sau mai exact, lângă drumul care duce spre cartierele Balta Blondă și Sătmărel. Prin montarea acestor parapeți se blochează definitiv accesul automobilelor, iar locuitorii din cele două cartiere vor fi nevoiți să facă un ocol de câțiva kilometri.

Oamenilor din zonă nu le rămâne altceva de făcut decât să circule pe jos sau cu bicicleta pe așa-zisul trotuar ce a fost amenajat lângă parapeți.


CITEȘTE ȘI:

12 comentarii

  1. c-block Răspunde

    În acest moment cred că actuala conducere a primăriei are exact cu atâtea voturi mai puțini câți locuitori are Sătmărelul. Cel puțin După ce toți primarii și-au bătut joc de acest cartier al orașului cred că asta a pus capac la toate. Estimez că în curând va urma un referendum pentru alipirea la Vetiș. Că parcă erau ceva discuții în acest sens. Ce așteptări să mai aibă oamenii de acolo?????

  2. Manuela Răspunde

    Ministerul Transporturilor a montat parapeții.

    • c-block Răspunde

      Știu. Așa și? De fapt CNAIR. dar primăria are un rol în toată treaba asta și e chestie de minim bun simț ca să nu spun altceva ca să semnaleze eventualele tâmpenii din proiect. Ca asta. Că la urmă primăria va prelua gestionarea acestei infrastructuri. Nu? E bătaie de joc în cea mai pură scârbă dâmbovițeană posibilă. Dă-i în pluă de ardeleni proști acolo unde se agață harta-n cui! Că ne fac să tot mergem până acolo! Cam așa gândesc, vă spun eu. Proiectanții p@lii. Ca să nu spun că ce sens mai au dezbaterile publice?
      Vreau să văd ce se va zice peste doi ani în campania electorală la locale. Oare va avea cineva curaj să intre acolo de la iudemere ori penele, asta fără bodyguarzi???? Că dacă e până acolo nu locatarii cartierului au început bătaia de joc!
      Înainte de a se inflama careva eu nu locuiesc acolo dar nici nu pot accepta asemenea aberații.
      PS. Urmează pe turnantă parcul acvatic de la Cubic?

      • Manuela Răspunde

        Să rezolve deputatul Cozma problema, dacă tot s-a lăudat că o rezolvă! Așteptăm cu nerăbdare

      • Manuela Răspunde

        Sunt curioasă dacă deputatul Cozma va avea curaj să meargă în campania electorală în Balta Blondă și Sătmărel

  3. bigbrother Răspunde

    V-ați bătut joc de oamenii cu terenurile de acolo și cu despăgubirile lor cu care i-ați lăsat cu ochii în soare în cel mai ordinar mod posibil. Iar acum această chestie după mine este culmea nesimțirii. Veți culege la vot ce ați semănat. Nimeni nu v-a obligat să faceți asta, voi ați ales așa.

  4. Driver Răspunde

    La vooooot? Si ce o sa vada conducerea? Din Satmarel oricum nu s-a votat udemere 😉

    • comentator Răspunde

      Ce te miri? Nu știi tu ce putere de convingere poate să aibă o pungă de oloi sau ceva asemănător.

  5. Alex Răspunde

    Suntem la un pas de apocalipsa totala a lumii si noi ne plangem ca satmarelenii trebuie sa ocoleasca cativa km cu masina,

    • bleah Răspunde

      Ti-ai gasit o noua menire, un nou rost al vietii dupa covid??? Poti propovadui iar o noua apocalipsa??? Cum se face ca mama prostilor si a fraierilor e mereu cu burta la gura????

  6. H&R Răspunde

    Parapeții cu peripeții 🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.