Ultima actualizare: azi, 14:27

Locale

FOTO. Ziua Recoltei la Tășnad. Adrian Cozma: ,,E o bucurie să vezi piețele pline de bucate”

Adrian Cozma a fost prezent, astăzi, sâmbătă, 8 octombrie, la Tășnad, acolo unde a participat la Ziua Recoltei, un eveniment dedicat fermierilor. ,,Să facem tot ce depinde de noi pentru a dezvolta agricultura”, a spus deputatul sătmărean.

,,Ziua recoltei la Tășnad. E o bucurie să vezi piețele pline de bucate. O zi a recoltei în care ne bucurăm că producătorii noștri reușesc să se mențină pe piață în aceste condiții și vremuri complicate. Această zi dedicată fermierilor în primul rând trebuie să ne facă să fim conștienți că sprijinul pentru agricultura și economia locală ține de siguranța națională. Avem obligația să facem tot ce depinde de noi pentru a dezvolta agricultura și fermierii români! Să ne vedem sănătoși și la anu’ !”, a spus Adrian Cozma într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

Un comentariu

  1. c-block Răspunde

    Și toate astea se întâmplă contra a tot ceea ce faceți acolo sus! Că de ar fi după voi am mânca numai gândaci! Sau poate am trece direct la reciclare de amblaje! Obraz gros mai au unii și se folosesc ca niște nesimțiți de truda zilnică a omului de rând, a agricultorilor în acest caz! Eu în locul lor v-aș nbtaxa triplu pentru oriucxe produs de acolo! Că doar v-ați săltat bine de tot veniturile voastre! Iar p@limea să moară de fraier ce este! Eventual ceva praf în ochi din când în când.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.