Ultima actualizare: azi, 13:08

Locale

Bărbat violent arestat. Şi-a lovit fiica şi şi-a aruncat soţia printr-o uşă de sticlă

Bărbat violent arestat. Un bărbat din judeţul Satu Mare a fost arestat preventiv după ce şi-a agresat fiica iar pe mama acestia a aruncat-o printr-o uşă de sticlă, provocându-i răni peste tot. Poliţiştii au emis un ordin de protecţie, pe care acesta nu l-a respectat şi a fost arestat, iar acum dosarul său a ajuns în faţa judecătorilor.

Totul a început în 28.07.2022, când bărbatul din Valea Seacă a ajuns acasă înăbușit în aburii alcoolului. După o discuţie în contradictoriu cu fiica sa minoră, bărbatul s-a enervat și a împins-o pe un fotoliu, după care a început să o strângă de mâini.

Mama copilei a încercat să calmeze situația însă această a fost împinsă prin ușa de la intrare, trecând cu totul prin sticla ușii până pe terasă. În urma agresiunii fizice femeia a avut mai multe plăgi tăiate pe toată suprafața corpului, suferind leziuni fizice care au necesitat pentru vindecare un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

A fost sesizată poliția iar după cele petrecute mama și copila au un primit un ordin de protecție provizoriu asupra bărbatului.

Însă, la doar câteva ore de la incident, bărbatul a pătruns în locuință. S-a deplasat în camera în care dormea fiica sa și a luat de sub pernă telefonul mobil al acesteia, după care a ieșit în curte, unde a purtat discuții cu fosta soție. Astfel încălcând ordinul de protecţie provizoriu.

El este în arest preventiv şi aşteaptă să îi înceapă procesul în instanţă.

2 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Oșanu o ascultat melodia asta și chiar o crezut ca melodia milițianului cântăreț i se potrivește.Amu el o cam sărit calu și până la urmă a sări și din casă afara iar zpoi la pușcărie u de îi este locul bețiv ordinar.Mă nu-ți bate muiere,f…te-o dacă ești bărbat ca altfel merge pe lături ca tu bei ca porcu și te lasă și falusu,prostule….

    https://youtu.be/Q2VtigzC4-8

  2. 😱😱😱 Răspunde

    Dragnea spune să votați familia tradițională!😱😲😭🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.