Ultima actualizare: azi, 10:50

Locale

Cu permisul de California pe teritoriul României. Oprit în PTF Urziceni, s-a ales cu dosar penal

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni efectuează cercetări în cazul unui bărbat care a prezentat la control un permis de conducere ce nu-i dă dreptul de a conduce pe teritoriul României.

Ieri, 14 octombrie, la ora 22.55, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de ieșire din România, un bărbat în vârstă de 62 de ani, având dublă cetățenie – maghiară și americană.

Acesta se afla la volanul unui autoturism marca BMW, având aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Ungariei. La controlul de frontieră, printre documentele prezentate, a fost și permisul de conducere eliberat de autoritățile din California – SUA.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat faptul că persoana nu deține permis de conducere internațional și că documentul prezentat la control nu-i dă dreptul de a conduce pe teritoriul României.

În acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

Sursa: Poliția de Frontieră

6 comentarii

  1. Pbeata Răspunde

    As vrea sa vad eu un sofer roman cum circula prin San Francisco ….. ne cacam pe noi

  2. @Pbeata Răspunde

    “….. un bărbat în vârstă de 62 de ani, având dublă cetățenie – maghiară și americană.” Deci nici măcar nu avea cetățenia română.
    Da, cum ai spus e grele. În primul rând pentru tine. De fapt pentru orice pesedistă ca și tine.
    Măcar să recunoști când devii penibilă. Măcar data viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.