Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Ucrainean prins cu permis fals în vama Petea. L-a cumpărat cu 100 de euro

Poliţiştii de frontieră de la Petea au depistat un cetăţean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals, având însemnele autorităţilor ucrainene.

În data de 15 octombrie, la ora 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a i se efectua formalităţile de frontieră, pe sensul de intrare în România, un ucrainean, în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca Opel, înmatriculat în Germania.

Cu ocazia controlului de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la control – aparent emis de către autoritățile ucrainene – polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

În legătură cu cele constatate bărbatul a declarat faptul că a obținut permisul de conducere în schimbul sumei de 100 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sursa: Poliția de Frontieră

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.