Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Accident în municipiul Satu Mare. Un taxi a intrat într-un semafor

Un accident de circulație s-a produs, în această dimineață, luni, 3 octombrie, în municipiul Satu Mare, după ce un taxi a spulberat un semafor.

Accidentul s-a produs pe bulevardul Octavian Goga din municipiul Satu Mare. După impactul dintre o mașină și un taxi, acesta din urmă a fost proiectat pe trotuar și s-a oprit într-un semafor, pe care la spulberat.

Polițiștii sătmăreni urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

10 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Repet întrebarea mea de mai demult. De ce este scos din funcțiune semaforul și merge de trei săptămână pe galben intermitent? Așa e de când a fost turul ciclist al României. Nu vedeți cum se circulă prin zonă? Unii chiar nu au încotro și zilnic trebuie să traverseze pe acolo! Sau ziceți că de mult nu au fost accidente pe acolo? Voi știți că de când mergeau semafoarele cu comandă manuală nu a fost nici un accident de nici un fel? Ce mai trebuie ca să repuneți semaforul în fiuncțiune? Asta în afară de faptul că acum trebuie pus la loc și reparat! Alooooo!!!!

    • Gheorghe Răspunde

      bmw-istule de aia nu pornesc semaforu,uite de aia ca să încerce vigilenta celor care dețin permis de conducere și conduc o mașină sau motocicleta și î-și zic șoferi.Aduca sa’i testeze care-i capabil sa zdrobească vreun pieton sau mai multi care se încumetă sa treacă pe acolo pe galben intermitent iar după aceea sa sara multi cu gura ca autoritățile sunt vinovate,ba nu ca pietonul e de vina ca nu o așteptat sa se facă verde adică la primăvara când or inverzi pomii și iarba și atunci sa încerce sa treacă.
      Ce-mi place când vad,,șoferii”cum trec pe acolo și pietonul sta la panda și apasă pe buton de I se rupe unghia da de sa face verde.Masinile trec ,,ca pe verde”fără a opri și a da prioritate de trecere la pietonul care așteaptă cu ….unghia rupta.O grămadă de deținători de permis PROȘTI circula prin acest oras sau sat mare.

      • altu fără bmw Răspunde

        @Gheorghe, nu e de glumă pentru că sunt și mulți copiii care pe acolo traversează către școală. Nu au unde în altă parte. Ți-e și groază să vezi zi după si scene în care copiii traversează așa pe muchie. Și asta nu neapărat din vina lor. Nu știu, șoferii p@lii care se grăbesc în halul ăsta nu au copiii pe acasă?

  2. Norik Răspunde

    Greșit titlul articolului!!! Corect este UN SEMAFOR A ÎNTRAT ÎNTR-UN TAXI!!!

    • comentator Răspunde

      @Norik, tu ai gresit tara in care traiesti. Nu vrei sa te duci dracului acolo unde te simti bine pe dambul tau de deseuri?

      • Norick Răspunde

        Acolo nu are ce fura .:-) Daca nu poate exersa sportul traditional , atunci moare incet… :-p 😀

        • comentator Răspunde

          Știu că nu erai tu. Ăsta e ceva troll furangiu care are ceva fixuri și cu majusculele. Probabil acum face antrenament la ciores-mangles.

          • Norick

            Este deja expert . Mai ales la prostie-.. 😛 😀
            O zi frumoasa ! 🙂

  3. Dobi Răspunde

    Politia sa suspende permisul semaforului !!!

  4. altu fără bmw Răspunde

    Semaforul tot nu merge decât galben intermitent și asta din 6 septembrie a.c.! Dacă va fi după multe vreme un accident cu victime atunci cel care a decis (comisia de circulație în frunte cu superextradotatul Maskulik care se pricepe la orice și la nimic) ei atunci ce veți spune??? ĂĂĂĂĂĂĂ? Nu vreți să încercați să traversați să experimentați pe pielea voastră niște senzații tari???? Că o să faceți pe voi până treceți, vă spun eu! Dar nci țipenie de polițist de la rutieră nu este în zonă, nici aici, nici la Burdea și nici la fosta Billa! Să înțeleg de aici că este cu intenție???? Cum puteți dormi liniștit????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.