Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

FOTO. Maramureșenii au mai construit un pod peste Someș. A fost inaugurat astăzi

Maramureșenii au mai construit un pod peste Someș. Noul pod a fost inaugurat astăzi, duminică 2 octombrie.

,,După ani de așteptări și ani de muncă, podul peste Someș la Ulmeni a fost inaugurat. M-am bucurat să fiu alături de prietenul meu, Lucian Morar, primarul orașului Ulmeni în acest moment atât de așteptat de locuitorii din această parte a Maramureșului, dar și de toți cei care tranzitează zona. Împreună cu ministrul Muncii, Marius Constantin Budăi, l-am felicitat pe edilul de Ulmeni dar și pe toți cei implicați în acest proiect extrem de de important care azi a devenit realitate. Visul localnicilor s-a împlinit prin credința unui om care nu a renunțat nicio clipă să creadă în reușita acestui proiect!”, a spus deputatul Gabriel Zetea.

Podul face legătura între două zone importante ale judeţului Maramureş: Chioar şi Codru. De asemenea, cei care vor parcurge drumul de la Baia Mare spre Zalău, Cehu Silvaniei sau Jibou vor face cu kilometri buni mai puţin.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Ciuma roșie într-un an a inaugurat două poduri peste Someș în MM! Domnul deputat călare acum are cuvântul! Să auzim ce are de spus! Dar știu că niciunul nu e hobanat cum este drag unora din SM dar este pod! Și infinit mai ușor de întreținut!

    • H&R Răspunde

      Calu’ știe să înoate. De ce să fie pod? Cumpărați cal, e scumpă motorina. Ovăzu’ și grâul din Ucrainski e mult mai ieftin. Da’ și porumbu’.

  2. Bretan Răspunde

    Să inaugurezi un pod făcut în 15 ani, asta inseamnă să fii mafiot!

    • c-block Răspunde

      Și atunci noi ce suntem aicea? Că suntem sub ei! Papagali care cotizează ca fraierii la stat să aibă statul bani de aruncat în alte județe? Tu nu vezi că și acel puțin ce se face la noi ce calitate proastă are?

  3. Gheorghe Răspunde

    Au mers oltenii la ceașcă
    -To’arașu vrem sa facem pod peste Olt și nu avem bani.
    Ceașcă una doua scoate banii și le da de doua ori mai mult decât le trebuia pentru pod,ca voia sa aibă și oltenii pod peste Olt….
    La un an de zile din nou vin oltenii la bucale la tătucu ceașcă
    -To’arășu,nu ne-au ajuns banii de făcut pod mai vrem bani…
    Bineînțeles că ceașcă s-o mirat nevoie mare da ce fac ăștia cu atâta bănet dar fiind de-ai lui le mai dă o căruță de bani și se gândește ca în curând va merge sa taie pamblica….
    Nu trece un jumate de an ca oltenii din nou la tătucu….după bani pentru pod bineînțeles…a-ți ghicit,le-a mai dat ceașcă o căruță de bani și se gândește,, ia sa merg sa vad ce fac oltenii mei cu atâta bănet că le ajungea sa facă 5 poduri peste Olt”
    La săptămână se ia tătucu și merge pe nepusă masa la oltenii lui sa vadă podu și nu mica îi fu mirarea când văzu podul.
    …oltenii munceau de zor la pod și dăi nene și muncește pe rupte.Se uita tatucu și se minună coana leana de se cruciră văzând atâta pleamata de olteni muncind la pod,dar mai ales se mirară cum de sunt atat de proști.
    Ei făceau podul de-a lungul Oltului nu de-a latul ca orice pod normal.Voiau un pod peste tot Oltul ca să treacă pe unde vor,cum vor și când vor…
    Sa nu pățim și noi pa fel,sa se adune podurile peste Somes de sa fie unul lângă altul….ca la olteni!!!De căruțele cu bani nici nu mai zic….ziceți voi!😜🤑

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.