Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

FOTO. Accident lângă aeroport. Mașină răsturnată, două persoane duse la spital

Astăzi, la ora 19:40, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină la un accident rutier, pe centura municipiului Satu Mare, la sensul giratoriu de la aeroport.

La fața locului s-au deplasat opt subofițeri cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță de prim ajutor SMURD B2 din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. La locul accidentului s-a deplasat și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare.

La sosirea la locul evenimentului forțele de intervenție au constatat că un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă, fiind răsturnat. Nu au fost persoane încarcerate, dar în autoturism în momentul producerii accidentului se aflau două persoane.

Acestea au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare pentru investigații suplimentare.

Sursa: ISU Satu Mare

5 comentarii

  1. s.m. Răspunde

    Bruder! Nu ai gasit in Österreich o bucata de Autobahn unde sa te rastorni? Tocmai a trebuit sa te duci pana in Satu mare? Imediat ramana Centura fara parapete si cine le mai inlocuieste?

  2. doi Răspunde

    la cat de bine este semnalizat respectiv inluminat toata centura nici nu ma mir . dar totusi .

    • H&R Răspunde

      Este bine iluminat. Nici autostrada din Germania nu e iluminata. Dar daca nu știi să conduci, e altă poveste.

  3. Eu Răspunde

    Te doare mintea ce prosti jurnaliști … dați și voi niște detali? Ce mașina e sau ceva.

  4. Eroii nopții pe întuneric beznă Răspunde

    Bruder und Schwester! Fiți eroi și nu mai tot circulați atâta seara! Și am și uitat placa nouă! Faceți economie și nu mai consumați atâta curent! Voi poate nu ași văzut meciul de aseară de la unguri! Cât timp e meci merge nocturna iar în pauzăstau în beznă! Liber la furat! Boga-mi-aș în cer rahat am mai călcat că nu văd nimic! Cred că vom dezvolta privire în nocturnă sau vom cumpăra din banii noștri ceva de felul ăsta! Noi sa să pui aici ceva opțiuni că văz că mai noi se poartă cu reclame pe aici! Atâta vreme cât oamenii mai au bani! Că după aia nu știu ce va fi.
    https://www.emag.ro/search/camera+nocturna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.