Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Asociația Elizer a cumpărat o casă. Va amenaja un centru pentru tinerii care ies din sistem

Asociația Eliezer a reuşit să achiziţioneze o casă în localitatea Micula, unde urmează să deschidă un centru multifuncţional pentru tinerii post instituţionalizaţi. Mai exact, după modernizare, tinerii care ies din centrele de plasament vor găsi aici sprijin până când reuşesc să îşi găsească o cale, vor fi îndrumaţi şi ajutaţi.

Asociația vrea să îi pregătească pe tineri de viață, cei din asociaţie își doresc ca asceștia să nu rătăcească prin lume, ci să îşi găsească un scop.

” Timp de un an, dorim să îi găzduim, să le dăm o speranță și să îi integrăm în societate, vrem ca de această dată să poată pleca în lume fară povara zilei de mâine. Pentru aceste suflete, membrii asociației au căutat un loc unde tinerii să se simt bine primiţi”, transmite Anton Varga, preşedintele asociaţiei.

Misiunea Asociației Eliezer

Realizarea de schimbări pozitive în viața spirituală, morală și materială a persoanelor aflate în situație de risc, de marginalizare și excluziune socială , tineri crescuți în sistemul de protecție socială, familii de plasament si familii aflate în dificultate.

Obiectivele Asociatiei Eliezer
  1. Integrarea socio-profesională a tinerilor care părăsesc sistemul de protecție specială.
  2. Promovarea incluziunii sociale a persoanelor și familiilor aflate în situație de risc și excluziune socială.
  3. Promovarea și conservarea principiilor și valorilor moral-creștine.

 

Clădirea va trebui renovată iar pentru acest lucru este nevoie de ajutor. Persoanele care vor să sprijine Asociaţia Eliezer o pot face la tel: 0755322752

[email protected]

Cont asociatia elizer: RO84BACX0000002209161001

BIC: BACXROB

Un comentariu

  1. România reală Răspunde

    Vă dați seama ce de bănet zace în zonă că apar ca ciupercile după ploaie astea cu incluziunile. Pe vremuri când societatea a vrut să înființeze așa ceva pentru că era clar că este nevoie au fost sabotate inițiativele în fel și chip. Săracii beneficiari între timp se uită la spectacol și rămân cu câteva firimituri ori resturi. Știu eu forate bine de ce spun asta. Că mă trece starea de v@mă. Nu doresc să descriu experiența mea personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.