Ultima actualizare: azi, 09:17

Locale

FOTO. Angajatul unei firme din Satu Mare, mort în Cluj. S-a prăbuşit pământul peste el

Un tânăr de 21 de ani, angajat al unei firme de Satu Mare, tată a doi copii, a murit într-un accident de muncă produs astăzi în comuna Sic din Cluj. El efectua lucrări la canalizare, iar un mal de pământ s-a prăbuşit peste el.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej și a Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază pentru a scoate un bărbat de sub un mal surpat de pământ în localitatea Sic. Apelul de urgență a venit în jurul orei 15.20, iar la fața locului au fost trimise o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială cu container multirisc și două ambulanțe SMURD.. După mai bine de două ore de eforturi susținute, pompierii au reușit să scoată bărbatul de la o adâncime de aproximativ 3 m. Acesta prezenta semne incompatibile cu viața, fără posibilitatea de a fi aplicate manevre de resuscitare”, a transmis ISU Cluj.

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Cluj a declanșat o anchetă petru a vedea dacă au fost respectate normele de siguranţă în muncă.

3 comentarii

  1. Pbeata Răspunde

    “Jmecherii” castiga licitatii si apoi le dau mai departe spre executare catre alte firme dupa ce isi opresc zeciuirea . Astia care mor in “transee” sunt angajati la a “nșpea’ firma din autobuzul cu intermediari . Astia nu respecta normele pentru ca , la pretul la care sunt contractati , abia daca le ramane ceva “bulibasilor” .

  2. i luv romanistan Răspunde

    asa este, Pbeata, mortul va fi iar vinovatul, sa traiasca romanistan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.