Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Un sătmărean cu trei amenzi, obligat la 197 de ore de muncă în folosul comunităţii 

Pentru că nu și-a achitat amenzile în termen, un sătmărean a fost trimis în judecată de Primăria comunei Craidorolț, iar instanţa a hotărât să transforme amenzile în zile de muncă în folosul comunităţii.

Bărbatul are de achitat trei amenzi în valoare totală de 3.000 de lei. Acesta a primit amenzile în anul 2018, 2019 și 2021. Pentru că nu are de unde să plătească, Primăria Craidorolț a solicitat înlocuirea amenzilor cu muncă în folosul comunității.

Judecătorii au dat în această săptămână o sentinţă prin care bărbatul este obligat să realizeze 197 de ore de muncă în folosul comunității, în contul amenzilor.

Un comentariu

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Foarte bine. Doar că am o singură nedumerire. Cum s-a calculat acest interval că socotind așa țărănește iese o plată la zi de 15,22 RON până la echivalarea valorii amenzilor neachitate! Cât costă acuma pe zi un pălmaș zilier care să-ți lucre pământul, să culeagă sau orice altceva?
    Aștept inițiative similare împotriva fetițelor liber-întreprinzătoare cu sute de amenzi neachitate la zi. Numai să nu le puneți la măturat șoseaua că șoferii vor face accidente din cauza neatenției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.