Ultima actualizare: azi, 14:20

Locale

FOTO. Cum s-a produs accidentul de pe Centură. Microbuz răsturnat, o persoană la spital

La data de 6 octombrie, în jurul orelor 05.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe varianta ocolitoare DN 19 H Satu Mare, posibil cu victimă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 32 de ani, domiciliat în județul Maramureș, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, având direcția de mers Mădăras-Satu Mare, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului la pătrunderea într-un sens giratoriu și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a unei eventuale alcoolemii.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Pare o coptatura de masina. Oare cum de mai primesc viza la ITP (e o intrebare retorica – sic) ?

    • altu fără bmw Răspunde

      Cum? Cu Grijă. Te uiți numai pe străzile municipiului și când vezi de exemplu o furgonetă care transportă tot felul de porcării (cară moloz, balast sau mută chestii ale oamenilor) și are bara față legată nod cu o cârpă roșie de restul caroseriei (mă gândesc ca să se vadă mai bine) tu la ce te mai poți gândi??? Și așa e de cel puțin 3 ani!!! Ce ITP! Eu mă mir că nu se descompune! Dar încă circulă!

  2. Bogdan Dumitraș Răspunde

    Parcă l-am vazut azi pe Cozma pe centură

  3. ==== Răspunde

    viteza + incarcatura = instabilitate in sens giratoriu.

  4. ... Răspunde

    Eu l-am văzut acum o săptămână pe VOIO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.