Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

FOTO. Mașină cu sute de pachete cu țigări, oprită în trafic. Sătmăreancă dusă la secție

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare cercetează o sătmăreancă, după ce au găsit într-o mașină, peste 500 pachete de ţigări de provenienţă Duty-Free, marfă pentru care femeia nu a putut prezenta documente justificative.

Miercuri, 12 octombrie, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate. În jurul orei 18.00, polițiștii au oprit în trafic, pe un bulevard din municipiul Satu Mare, un autoturism înmatriculat în Satu Mare. Acesta era condus de un cetățean român, iar împreună cu el în mașină se afla și o sătmăreancă în vârstă de 33 de ani.

La controlul efectuat, polițiștii au descoperit în portbagajul autoturismului, într-un sac de rafie, mai multe pachete cu țigări. Autoturismul și persoanele au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii țigărilor din mijlocul de transport, a rezultat cantitatea de 501 pachete de ţigări de provenienţă Duty-Free, în valoare de aproximativ 5.860 lei, despre care femeia a declarat că îi aparțin, însă nu a putut prezenta documente justificative.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor iar faţă de persoana în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub directa coordonare a unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

17 comentarii

  1. Coiu Răspunde

    Să înţelegem că miile de ţigarete trec de vameși ,apoi cei de la frontieră se aleg cu activitate….PLM…CĂ NU MAI ÎNŢELEG NIK !

    • Vasile P Răspunde

      Stie ceva olandezul ăla, despre coruptia din vami, de aia e impotriva Ro in Schengen….

      • bigbrother Răspunde

        @Vasile P, Schengen inseamna in primul rand interconectarea bazei de date a celor de la MI din tarile participante. Adica olandezul intra in baza de date a persoanelor din Romania si verifica ce ai dupa ureche. Sau invers cel din Romania verifica daca spaniolul sau italianul cat de smecher este. Aici e buba si nu la partea tehnica. Interoperatibilitatea asta ei se gandesc ca le poate expune la ceva grupuri vesele de la noi. Intelegi? Mai e si restul dar asta e riscul mare. Dar nu o sa recunoasca nimeni ca ar fi si penibil pentru toti. Noi suntem compatibili cu Schengen de mult timp. Daca nu alta data se vede foarte clar acum de cand cu razboiul asta. Apoi ca olandezul trage tare si vrea sa faca profit pe seama Constantei aia este fix caracteristica lor. Totul pentru bani! Dar ar fi si toata rusinea ca sa nu ne primeasca nici acum. Eu in locul guvernului daca nici acum nu ne accepta as dec;lara oficial ca noi nu mai dorim aderarea. Nu stiu cat mai rezista oricum tot sistemul asta.

  2. X Răspunde

    Ce ar vrea ei cu Constanta cand ei au printre cele mai mari porturi din lume ?

    • @X Răspunde

      Cumparea si eliminarea concurentei. Astfel intra si domina piata de aici. Sa nu spui ca nu ai auzit de asa ceva. Vezi ce a patit fabrica de lapte de exemplu la noi.

      • X Răspunde

        Ce a patit fabrica de lapte? Ca nu sunt la curent. Si nu inteleg cum ‘ cumpararea si eliminarea concurentei ‘ impiedica aderarea noastra in schengen

        • @X Răspunde

          Daca nu stii atunci continua sa traiesti pe Luna. Olandezul vrea sa monetizeze acceptul lor pentru a ne lasa in Schengen. Nu am sperante sa pricepi ce inseamna asta daca nu stii ce s-a intamplat cu Somesana SA. In loc sa comentezi in necunostinta de cauza mai bine te-ai rezuma la nivelul tau de competente.

          • X

            Auzi desteptule. Eu te-am intrebat frumos. Daca tu stii raspunsul de ce nu ma lamuresti si pe mine ? Ca doara de aia te-am intrebat. Ai dat un raspuns de meltean prost. Tipic romanului incult, face pe desteptu si cand ii intrebat sa lamureasca se rezuma la batjocura si jigniri.

          • @X

            Răspuns pentru tâmpitul de @X care trăiește pe altă lume.
            Someșana SA a fost cumpărată de olandezii de la Friesland Câmpina ca apoi să închidă toată fabrica. Asta toate se întâmplau acum mai bine de 10 ani. Dacă tu nu știi însemnă că nu trăiești în Satu Mare. Altă societate care a fost falimentată la fel sunt multe altele prin județ și și mai mușlte în România. Dorești și alte exemple? Te rog să-mi dai locația ta exactă ca să-ți dau poate și din satul tău. Nefericitule.

          • X

            Da boss, ca daca nu is informat despre toate industriile si toate tematicele din lume, traiesc pe alta lume. Da-te-n saracie de sclav ce esti si asteapa busu-n ploaie. Ca asa faci zici ca tu stii tot cr se intampla in lumea asta.

          • @X

            Măi fraiere, evenimentul a avut loc în 2006! Tu m-ai întrebat eu ți-am răspuns. Așa întorci tu favoare la om cu jigniri, pierdutîn timp și spațiu ce ești! Cum franțu nu ai aflat că erau pline ziarele la momentul rsctiv! Aaa, am uitat tu folosești hârtia numai la șters dosul. Sclav pe bandă la Drexi.

          • X

            Ca tu si stii unde lucrez si cat castig eu , saracie ce esti.

          • @X

            Sărăcie ca sărăcie, dar cine a început? No ia zi! Că citez :”Da-te-n saracie de sclav ce esti si asteapa busu-n ploaie”. Că nu poți formula o propoziție civilizată fără să jignești!
            În paranteză nu am circulat cu busul în oraș cred de cel puțin 30 de ani. Dacă e până acolo mă duc pe jos pe distanțe mici că de multe ori busul nu respectă orarul. Dar am și mașini de-ale mele de mult și nu tigăi reșapate. Îți las ție plăcerea să te înghesui ca vita în busul jegos. Asta în orașul p@lii în mișcare.

          • X

            Pe.tine te-o scapat in cap la nastere de mai multe ori ? Prima oara am vorbit frumos cu tine, te-am intrebat din pura curiozitate despre ce vorbesti si ai inceput sa zici ca traiesc pe luna, nu-s capabil sa inteleg si sa nu comentez on necunostinta de cauza si sa ma rezum la nivelu meu de competente, cand eu tot ce am.facut, e sa te imttreb ceva politicos. Asa ca du-te-n pizda ma-tii de meltean prost.

  3. Pop Ioan Răspunde

    Si Ungaria ar trebui sa faca un referendum pe tema raminerii Ungariei in UE.

  4. Valahu Răspunde

    Cu dracu ca pe indienii din Piata Somes nui deranjaza nimeni ca nu poti s-a treci pe acolo fara sa te acosteze ,tigi,tigi…

  5. @X Răspunde

    Tu ai început că vorbești urât și tu nu ai habar pe ce lume trăiești. Doar că nu recunoști decât ce îți convine. Tu cauți să te cerți, tu faci în fel și chip omul eu numai reacționez. Nu am pretenția să recunoști pentru că tu ai avut pretenția de la altul să-ți selecteze printre comentarii că tu nu reușeai să le găsești, chior ce ești. Penibil. Dacă ai chef te ceartă pune-te frumos în fața oglinzii și dă-i bătaie! Dar lasă-mă pe mine în pace. Se mulțumește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.