Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

FOTO. Minor (17 ani) prins când vâna cu ogari, în județ. Căpriorul, găsit în căruță

La data de 25 octombrie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către un paznic de vânătoare din cadrul Fondului Cinegetic 14 Halmeu despre faptul că, în zona Pășunii Turulung, ar fi surprins o persoană care ar fi desfășurat acte de braconaj.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 17 ani, domiciliat în localitatea Turulung, care ar fi practicat vânătoarea, folosind în acest sens doi câini din rasa metiș ogar. Totodată, în vehiculul cu tracțiune animală aparținând tânărului, a fost identificat un căprior decedat, care prezenta urme ce pot rezulta în urma desfășurării unei astfel de activități.

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au beneficiat și de sprijinul unui specialist din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic, în forma practicării vânătorii cu ogari sau metiși de ogari.

Sursa: IPJ Satu Mare

29 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    In toate zonele sunt braconieri și toți au câini speciali,de ex.Micula,Nisipeni,Noroieni, Peleș etc.Iar Polițiștii și foștii polițiști participă și ei la vânătoare.

  2. Norick Răspunde

    Caprioara albino ?? Hmmmm 😀 😛

    • Csaba Răspunde

      Țap băi fraiere de Norick!!!

    • Borick Răspunde

      Az az agár amivel vadászott, te süket meg vaksi ami vagy. Bóka. Igyál még egy kevertett legalább elalszol és elhallgatsz.

      • Norick Răspunde

        Anyád volt a süket , hogy nem hallotta mikor apád belevert téged te hűlyepulya.. 😀 😛

        • Borick Răspunde

          Hogy a bolhák, tetvek meg poloskát táncolnának anyád sirján. Mit pofázol gecipulya? Ki kötött a szüleidbe, lökött állat ami vagy.

          • Norick

            Mint már mondtam , a lökött állat anyád volt , hogy nem nyelt inkább le téged.. Legalább lett volna valami meleg a gyomrában. Erre jöttél te – vízfejű libanyomorító… 😛 😀

          • Borick

            Azt nem nekem mondtad idóta a köbön. Kiszöktél a zártosztályról faszi? Elgurultak a bogyóid és halucinálsz? Állj a tükör elé oszt veszekedj magaddal. Már ha van neked. Ha nincs hozzávágok egyet a fejedhez, te genetikai hulladék. Agyadra ment az oltás.

          • Norick

            Neked mondtam te csicskagyász. A suliból irogatsz ? Figyelj inkább oda, hogy legyen meg a nyolc osztályod. Ne legyél olyan analfabéta , mint apád ,
            Oké , ez mellé ment… vakáció van. Húzzál akkor vissza anyádba… 😛 😀

  3. Unu Răspunde

    Norick prostul pulii !

  4. Norrick bozgoru Răspunde

    Norrick, din cauza specimenelor ca tine au ura si romanii si ungurii din ungaria pe ungurii din romania. Bozgor prost ce esti.

    • Norick Răspunde

      Si din cauza ta sunt poponarii. Ca-ti mai drag morcovu’ ca si o femeie… 😛 Taran imputit , jegos si nespalat ce esti… 😛 😀

      • Norick Răspunde

        Scuze , am omis si analfabet… Nu esti in stare sa copiezi corect 6 (sase) litere… 😛 😀

        • Jan Răspunde

          Dispari in aia a mătii Norick, că ești un mare prost !!!

          • @Jan

            Fesenist dobitoc. Nu ai cu ce a te juca? Nisipul din fața blocului e ocupat de câini????

        • Norrick bozgoru Răspunde

          Intentionat am scris asa. Da la inteligenta ta nu ma astept sa intelegi sau sa deduci asa ceva. Om mai prost ca tine n-o vazut Satmaru.

          • Norick

            Atunci intentionat sa-ti bagi instalatia ta acolo de unde ai venit pe lumea asta stralucita…😛😉😀

          • Norrick bozgoru

            Intentionat o sa o fut pe vaca aia proasta de ma-ta ce te-o fatat in curte inloc sa faca avort. Sa-mi manci **** bozgore pana-ti face gaura in stomac. Inaptu satmarului care esti, cum ii sa stergi pe jos pentru minimu pe economie ? Sclavu societatii, nu mai sta pe wifi public saracule si du-te la munca

          • Norick

            Toate cele bune si tie taran si hot ordinar . Daca poti identifica din turma pe ma-ta sa-i tragi o limba te rog .Ca-i capra sau vaca nu conteaza oricum are patru picioare…
            Sictir !

          • Norrick bozgoru

            Am identificat-o pe ma-ta, centurista din Valea Vinului. Stateau tiganii la coada sa o porceasca. Am zis pas, ii las pe ei.

          • Norick

            Gresit tarane ! Eu nu sunt de la periferia judetului ca si tine.Ati venit cu ciurda in oras la fiecare vinerea mare…Iar pe ma-ta ati tras-o pe rand de la mic la mare, inclusiv cainii vagabonzi…:-P 🙂

          • Norrick bozgoru

            Bai boratura, tu n-ai vazut oras numa in pozele de pe Portalsm. Asa ca treci inapoi la lopata ca ai lasat putina balega in urma si tre sa ti-o pui pe farfurie. Pofta buna sa aveti, boschetarilor. Vezi ca vine runda 2 de tigani sa-ti dea muie tie si la mamica ta.

  5. Norick Răspunde

    Dispari tu Jane si nu fura netu’ magarule…😀😉

    • Una Răspunde

      Măgar mare esti tu Norick, prostu satului, exit inein a franczbul huie !!!

      • Norick Răspunde

        una : p.i.z.d.a. proasta ti se scarpina intre picioare ? Imi pare rau , dar cu nespalate nu ma ocup…Si gura ta pute ca o buda , nici Domestosu’ nu te ajuta… 😛 😀

  6. Ocsi Răspunde

    Huie parast Norick, kap be !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.