Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Noile machete. Cum va arăta Centrul Vechi după modernizare

Primăria municipiului Satu Mare a prezentat noile machete a Centrului Vechi. Proiectul, în valoare de peste 23 de milioane de lei, va transforma Piața Libertății într-un spațiu de relaxare cu alei, spații verzi și zone de terase.

,,Am muncit mult pentru a obține fonduri europene pentru acest proiect de peste 23 milioane de lei. Vom munci și de acum înainte pentru a implementa cu succes proiectul nostru și astfel Piața Libertății să devină un centru cu alei pietonale, spații verzi, zone de terase și de relaxare.

Am avut astăzi o întâlnire cu reprezentații firmele care au punct de lucru în zona pentru a le comunica calendarul de lucrări și ceea ce ne dorim să facem. Mă bazez pe sprijinul și înțelegerea lor. Cu toții trebuie să facem un efort pentru a transforma orașul nostru. Dezvoltarea lui ține de fiecare dintre noi!”, a transmis Primăria Satu Mare.

19 comentarii

  1. Ioana Răspunde

    La prima vedere pare ok, dar in zona centrala a parcului e prea gol, prea mult beton. Unde mai stai sa te relaxezi la umbra mai ales ca verile sunt tot mai calde. De ce nu se pune accenr pe zone verzi, pe copaci? Zona cu apa, zona fintinilor e “ golasa”. Eu cred ca se pot planta copaci mai multi si ar fi foarte bine. O sa fie ca in zona centrului nou , unde vara nu poti sa stai linga fintina ca te “coci”

  2. IonP Răspunde

    4 heliporturi in parc?

  3. Adi Răspunde

    Da Roseti gata anu asta sau muncitori ascunsi in canale

    • Sâcă Răspunde

      @Adi ..Nu țin apărarea nimănui, dar acolo este mult de lucru , ținând cont de toate străzile cu care se intersectează, borduri ,trotuare, canalizare etc . Acolo nu s-a lucrat cred, de foarte mulți ani ….sperăm să iasă bine….

      • bigbrother Răspunde

        @Sâcă, tu ai trecut pe acolo recent să vezi cum nu se rup în muncă oamenii? Că eu trec frecvent pe acolo și niciodată nu am văzut mare agitație. E catastrofă ce încet merge! Așa langsam se mișcă de zici că sunt la ceva recuperare, ceva sanatoriu. Și care este termenul final???

        • Săca Răspunde

          @. blgbro
          La Doamne ajută.!!!

          • bigbrother

            @Sâcă, de aia am întrebat de termen că poate știi tu. Că am intrat pe siteul Primăriei și n-am aflat mai nimic. Dar să stai și să freci menta în halul ăsta, să lucrezi așa din an în Paște pe un drum așa important este pură bătaie de joc!

  4. Tzepes Răspunde

    Într-o macheta apare și fantomă hotelului Dacia. Oare pe cine va bantui?

  5. Trol UDMR Răspunde

    Aualeeeu băi Gaborel vizionarule ce făcuși?Ai schimbat macheta? Te-ai gândit ca te calcă in picioarele cailor husarii și aia cu morții la 5 minute ca nu respecți cultura Hortobagy și pe nea Macadam cu pavaju lui cu tot? Te pomenești ca s-a trezit boul ăla de la cultura ca implementezi pavajul gri Tarr de factura noua, in centrul chiar vechi și vrei sa înlocuiești și felinarele cu unele ca in gara de la Mateisalka?Băi acum este muuuuult mai bine!Dar am și io o întrebare : tu când ai obținut finanțarea te-ai dus așa cu vreo 10 viziuni,pardon machete…toate cu studiu de fezabilitate,indicatori economici,etc și acu baleezi din mers cum vrea viziunea ta,pardon macheta ta , sau te-ai dus cu macheta ororii aceia de ai prezentat-o pana acum cu studiu de fezabilitate ,etc și acu o dai cotita sa împaci pe toată lumea? Vezi ca ești in buda și anumite structuri teritoriale abia așteaptă sa tragă apa după tine! Vizionarule…
    PS. Ai devenit din fan Debrecen fan al zeului soare? Că mai toate bancile din parc sunt in plin soare,iar alea care sunt mai ferite sunt umbrite de niște bucsuși!Aaaa și vezi poate păstrezi și magnolia de lângă statuia lui Lucaciu sau deja și-a făcut ceva șmecher din primărie planul sa o mute in gradina lui.Nu de alta da este și mai bătrâna și mai frumoasa ca tine!

  6. ionel Răspunde

    A facut cineva un studiu la ce va insemna devierea traficului dupe ce se inchide centrul vechi? Sau s-a considerat ca se circula prea lejer in orasul nostru, si ar trebui facut ceva in acest sens…

  7. Dez Răspunde

    toate, bine spuse pana acum……imi place comentariul cu Rosetti..(de data aceasta am scris corect)..tot ocolesc..spuneti / scrieti va rog cand va fi gata…ca in fiecare zi tot ocolesc la servici, si ocolesc …si ocole….Saracul Rosetti …daca ar auzi…

  8. Tibor Răspunde

    Asta trebuie ratu mare nu problema ca nu se poate intra numai cu tractoare si santem legat de str depozitelor

  9. Muiegabor Răspunde

    O mare prostie observ ca voi de la. Presa sunteti supusi lui gabor, de ce nu se renoveaza hotelul dacia, pana a fost in administrarea osanului a fost problema acum ca e a ungurilor poate sta asa linistit, gabor isi urmarrste numai interesele personale, avem o padure la noroieni vu aer curat zona linistota gabor nu vrea sa faca o pista pana acolo mai bine face pe botizului sa respiram praf nu aer. Tot renovam centrul fara umbra fara copaci batate ar soarele pe chelie gabore, huooo, numa sa sifonezi bani stii. Stai in centru boule

  10. Rodrigo Răspunde

    Greseala totala cu inchiderea centrului.
    Capsunarii unde vor putea da drifturi cu gozurile, de volan pe dreapta, cumparate cu 800 lire, cu motor de 3.5 din 2002. La ei nimeni nu se gandeste ?

  11. Pikpalak Răspunde

    Dar firmele care vor deschide terasele menționate tot firme se casă vor fi ?

  12. Bibi Răspunde

    Nu va agitați, cum nu avem ștrand va fi bun pentru plaja!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.