Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

FOTO. Pavajul de pe str. Decebal, ridicat la câteva luni după montaj. Se izolează fosta Bibliotecă

Pavajul de pe str. Decebal din municipiul Satu Mare, din zona fostei biblioteci judeţene, a fost ridicat în cursul zilei de astăzi.

Muncitorii au ridicat pavajul şi l-au aşezat pe marginea drumului deoarece urmează să fie efectuate lucrări de izolaţie la nivelul fundaţiei clădirii în care a funcţionat Biblioteca Judeţeană. Până la finalizarea lucrării traficul pietonal este interzis, urmând ca după finalizarea lucrărilor pasajul să fie plasat la loc iar zona pietonală să fie redeschisă.

14 comentarii

  1. Satmarean1 Răspunde

    Exact romaneste. La ce v- ati fi asteptat?

  2. urbanism Răspunde

    1. Bun proiect și ăla că după ce e gata ne trezim că hopa trebuia clădirea asta veche izolată!? Alt proiect făcut din birou? Așa suntem noi city în mișcare??? Numai întreb.
    2. Apoi la cum s-a comportat proprietarul Consumcoop pe speța cu chiria și mutatul bibliotecii că a jefuit comunitatea locală acum noi ca primărie sărim repede să salvăm clădirea amețiților care se trezesc după ce e gata trotuarul????
    3. Cine plătește aceste lucrări care nu-s deloc 2 lei???

  3. Beny Kira Răspunde

    Lăsați oamenii in pace!

  4. Coi Ka Răspunde

    Tot mai bine decât să fie furată ca pista de biciclete de pe bulevardul Lucian Blaga!

  5. Pintea Răspunde

    bravo cherescheni mai votati-l de vreo 13 ori pana distruge de tot orasul poate atunci o sa va treziti la realitate

    • Pistike Răspunde

      Ăla a fost coika, hotul de piste de biciclete!

      • Pintea Răspunde

        O fi fost dar ochelaristul e si mai cretin. Coica n-a facut, asta face prost si distruge si ce era facut inainte. Lasa-ma cu extremismul maghiar ca nu-s curios.

    • bigbrother Răspunde

      Orașul se mișcă? Devine clar beton și cenușiu! Nu știu cui place că mie nu! Și lucrări făcute prost dar totuși recepționate. Gen ploaia băltește pe străzile proaspăt asfaltate pentru că gurile de scurgere sunt mai sus! Oare așa a fost proiectul? Mă îndoiesc! Nu dau exemple că mai peste tot așa este prin oraș unde s-a lucrat recent. Dar cel mai “fain” e Cubicul! Așa o liniște e prin zonă și nu se suflă o vorbă!?!? Idem stația de autobuze de pe Botizului. De un an ar trebui să funcționeze! Cireașa de pe tort sunt cele două parcări subterane promise în campania din 2012 de pe Kogălniceanu și în spate la Someșul la care nu s-a făcut absolut nimic! Câte mandate mai trebuie pentru asta! Aplaudați vă rog!
      Aștept reacțiile postacilor de serviciu ca să mă contracareze. În paranteză spus l-am votat pe mr.K. Îmi cer scuze public pentru asta. Promit să nu se repete. Și îi transmit pe această cale primarului că la mine în familie a avut la ultimele alegeri exact 6 voturi. Să nu mai conteze pe ele!

      • bigbrother Răspunde

        Scuze, campania din 2016. Dar tot sunt 6 ani trecuți bine și nici o mișcare.
        Cu promisiuni cred că la fiecare e plin podul. Nu de asta avem nevoie. Ci de ceva concret, făcut cu cap și care FUNCȚIONEAZĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.