Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Razii de weekend. Polițiștii ”au luat cu asalt” străzile din municipiul Satu Mare

Și în acest sfârșit de săptămână, polițiștii sătmăreni au fost la datorie pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, combaterea principalelor cauze generatoare de accidente,  pentru fluidizarea și siguranța traficului rutier, dar și pentru desfășurarea de activități informativ-preventive

Astfel, în perioada 21-22 octombrie, polițiștii de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități pentru combaterea infracționalității stradale și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, iar polițiștii rutieri au acționat pe raza municipiului și pe principalele artere din județ, cu scopul de a reduce riscul rutier, a preveni evenimentele rutiere și a combate conducerea pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Totodată, polițiștii au fost prezenți atât în traficul rutier, cât și în spații aglomerate sau în proximitatea unor localuri, pentru a oferi recomandări, sfaturi preventive, precum și informații referitoare la legislația în vigoare, cetățenilor.

Astfel, atât adolescenții, cât și persoanele adulte au putut afla despre efectele nocive ale consumului de alcool sau al unor substanțe psihoactive.

Pe această cale, conducătorilor auto le-a fost recomandat să adopte o conduită preventivă la volan și să respecte legislația rutieră în vigoare.

Astfel de activități informativ-preventive au rolul de a le prezenta cetățenilor importanța respectării legii, astfel încât fiecare dintre aceștia să devină mai responsabil și, implicit, să contribuie la asigurarea și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Foarte bine. Dar și prin cartiere ar trebui să fie prezentă poliția la vedere, mai ales pe Ostrovului.

  2. Nha Răspunde

    Apoi io n-am vazut nici pui de politist. Bag seama ca se tin doar in zona centrala. Oare de ce?!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Fug de gura ta, mnoah. Ce vrei acum? O fi comozi si ei.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Pe floaster e linoste si curat. Pai de o prind bastinasii pe domnita aceea militzista le Ostrovului o si scot la produs. Pe crntru insa…e respectata 😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.