Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. TIR cu deșeuri interzis în vama Petea. Trimis înapoi în Ungaria

Poliţiştii de frontieră sătmăreni în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Satu Mare nu au permis intrarea în ţară a unui automarfar încărcat cu deșeuri (anvelope uzate).

Vineri, 21 octombrie, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetățean român, domiciliat pe raza județului Botoșani. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, conducea un automarfar înmatriculat în România.

Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, 1.033 anvelope second-hand. Bunurile au fost încărcate în Germania și urmau să ajungă în județul Botoșani.

Având în vedere faptul că nu au fost îndeplinite condițiile în ceea ce privește transferul de deșeuri, autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a bunurilor transportate, fiind înapoiate pe teritoriul maghiar.

Sursa: Poliția de Frontieră

3 comentarii

  1. România reală Răspunde

    No da ce facem cu firma din BT care era destinatarul gumelor reșapate? Nu face careva comentact la ăsta dosar de trădare de țară? Numai întreb că erați tare înflăcărați data trecută că ungurii ne trimit gunoaiele lor? Atenție, gumele erau de import din Nemția cu destinatar clar în Botoșani, așa frumos cu acte de import făcute! No aud?

  2. Gheza Răspunde

    de la ungaria a veni, la ungaria sa se intoarca !!!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Numai după ce acordăm cetățenie română sudanezilor prinși la granița cu Ungaria! Este absolut aceeași logică. Te las să rumegi informația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.