Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO/VIDEO. Ceremonie de Ziua Armatei în municipiul Satu Mare. Manifestările vor continua la Carei

Ceremonie de Ziua Armatei Române în municipiul Satu Mare. Manifestările au au avut loc, în această dimineață, la ora 10.00, în centrul municipiului, pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român. 

Evenimentul a debutat în municipiul Satu Mare cu un ceremonial militar și religios, continuând cu depuneri de coroane. La ceremonie au fost prezenți prefectul Radu Roca, reprezentanți ai Primăriei Satu Mare, alte oficialități locale și județene.

După depunerile de coroane, a avut loc o scurtă paradă militară care a încheiat ceremonia de la Satu Mare.

Evenimentul central va avea loc, în această după-masă, începând cu ora 14.00, în municipiul Carei, la Ansamblul monumental „Glorie Ostașului Român”.

3 comentarii

  1. Contribuabil Răspunde

    Jignitor și ridicol!!!!
    Drapelul României pentru care au murit ostașii adevărați, simbolul Țării sa fie acoperit cu un sac?
    Ostașilor armatei române de azi le este frică și de ploaie?
    Care a fost “marele” patriot și comandant care a dat un asemenea ordin?
    Nu vă e rușine domnule comandant?

    • @contrib Răspunde

      Hmm Hmm…. E drapelul de lupta al unitatitii militare. Au obligatia de a apara si proteja. Na atit s-a putut

  2. Gheorghe Răspunde

    Armata romana,canciu.Care armata?care nu este capabila de nimic,care distruge mig-urile din cauza proastei pregatiri,care are(avea)ministri paraleli cu tot ce inseamna armata,care este formata in toate structurile de conducere din neamuri,prieteni,amante angajati stim noi cum??Ia cautati pe nenea Google si vedeti cum se ia mita ca sa ajungi in structurile de stat armata,politie.Asta-i ceea ce se numeste armata romana,cu fundul gol si cu generali plini de bani si pensii speciale pentru ca au facut un mare,,nimic”cat au ,,slujit”patria??!!Fugiti ma si va ascundeti cu aceasta armata romana ca sunteti de rasul curcilor.Sa-i vezi in caz de ceva cum dispar ca soarecii in gauri(precum pretenii din est)si se dau bolnavi care mai de care ramanand ca apararea gliei(care glie?) sa cada in raspundrea …nato(?)sau al populatiei adusa cu arcanul sub arme.Vai si iar vai de asa armata,mai bine v-ati vedea starea,ar fi un lucru bun.Politicul(indiferent care a fost) a distrus tot ce era de bun si in acest domeniu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.